GETTY
GETTY
RIRI

H Ριάνα φόρεσε το πιο extreme αξεσουάρ της χρονιάς -Ακόμα και για εκείνη είναι τολμηρό


Η Ριάνα δεν παύει ποτέ να μας εκπλήσσει με το στιλ της.

Κάθε λουκ της προκαλεί το θαυμασμό και ορισμένα από αυτά μας κάνουν να πιστεύουμε πως μόνο εκείνη μπορεί να τα φορέσει και να δείχνουν τόσο cool. Μά πόσο γενναία είναι!

Μετά την τελευταία της εμφάνιση τα μείναμε με ανοιχτό το στόμα.

Η Ριάνα βρέθηκε ξανά στο φεστιβάλ Coachella της Καλιφόρνια και φυσικά δεν θα μπορούσε να φορέσει κάτι αδιάφορο.

Για άλλη μια φορά, η 30χρονη σταρ της ποπ απέδειξε την αγάπη της για τον οίκο Gucci σε μια ιδιαίτερη εμφάνιση που κάθε άλλο παρά συνηθισμένη την λες.

Φορούσε ένα λευκό πλεχτό πουλόβερ, ένα ριγέ, μακρύ πουκάμισο, ένα παντελόνι από snakeskin Elisabeth Weinstock και ασορτί μπότες. Ωστόσο στην μοντέρνα εμφάνιση της το κομμάτι που έκλεψε την παράσταση ήταν ενα ιδιόμορφο αξεσουάρ.

Η Ριάνα είναι η πρώτη που τόλμησε το balaclava που λάνσαρε ο οίκος Gucci στην συλλογή του Fall ‘18.

Φυσικά και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την προηγούμενη φορά που η Ριάνα πήρε το ρίσκο και κάλυψε ξανά όλο το πρόσωπο της με μια μάσκα με κεντημένα διαμάντια.

 

 

 

 

 

Ολοκλήρωσε το look της με μερικά πολύ λαμπερά κοσμήματα, όπως ένα όμορφο διαμαντένιο δαχτυλίδι Le Vian, ένα ρετρό χρυσό βραχιόλι Neil Lane και βραχιόλι με διαμάντια και πλατίνα.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram αλλά και εκείνες από την έξοδο της με την πλεχτή μάσκα προσώπου κάνουν σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.