Apimages
Apimages
30|04|2018 10:34
SHARE
SARAH JESSICA PARKER

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ το τόλμησε -Με το πιο ανατρεπτικό αξεσουάρ στο κόκκινο χαλί


Χάρη στο προφίλ της απαράμιλλα στιλάτης Carrie Bradshaw του Sex and The City, το όνομα της έχει έχει συνδεθεί με την κομψότητα και τους τολμηρούς στιλιστικούς πειραματισμούς.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι ένα style icon που δεν φοβάται να υιοθετήσει ένα ανατρεπτικό και πρωτότυπο λουκ ακόμα και για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την εμφάνιση της στο Met Gala to 2014, ενώ ανυπομονούμε να δούμε τι θα φορέσει στο επερχόμενο Met Gala που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες.

Αυτή την φορά η ηθοποιός παρευρέθηκε σε μια συζήτηση με τίτλο «Το ταξίδι με τη Sarah Jessica Parker» στο πλάισιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca στη Νέα Υόρκη και επέλεξε ένα απροσδόκητο αξεσουάρ στο κόκκινο χαλί.

Το outfit της casual και μοντέρνο με ένα γκρι πουκάμισο, τζιν παντελόνι, και μαύρα μποτάκια. Ωστόσο αυτό που τράβηξε όλα τα βλέμματα βρισκόταν... στην πλάτη της.

Όχι δεν μιλάμε για κάποιο εντυπωσιακό και αποκαλυπτικό άνοιγμα στο πίσω μέρος, αλλά για μια τσάντα που όλες μας αγαπάμε και χρησιμοποιούμε καθημερινά.

Splashnews
Splashnews

Η SJP έδωσε ένα twist στην εμφάνισή της με ένα back-to-school σακίδιο και ένα μυθιστόρημα.

To βιβλίο ήταν το «My Year of Rest and Relaxation» από την Αμερικανή συγγραφέα Ottessa Moshfegh, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε.

Η επιλογή του αξεσουάρ ήταν ασυνήθιστη για την περίσταση ωστόσο η αποκάλυψη της νέας λογοτεχνικής εμμονής μέσα από την τσάντα ίσως είναι το επόμενο hot trend που θα δούμε στο Instagram.

H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ήταν μίνιμαλ και κομψή και το oversized back pack της, σε μαύρο με πράσινες λεπτομέρειες, σίγουρα γεμάτο με όλα τα απαραίτητα για μια ημέρα γεμάτη υποχρεώσεις.

Το σακίδιο έδινε sporty διάθεση στην εμφάνιση και η αγαπημένη μας σταρ απέδειξε πως μπορεί να το υποστηρίξει και να το φορέσει ακόμα και στο κόκκινο χαλί και να δείχνει υπέρκομψη.

Splashnews
Splashnews
Splashnews
Splashnews