Apimages
Apimages
05|05|2018 14:35
SHARE
CHARLIZE THERON

Η συγκλονιστικά κομψή εμφάνιση της Σαρλίζ Θερόν με μπλε φόρεμα στην Νέα Υόρκη


Η Σαρλίζ Θερόν βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Νέα Υόρκη για τις ανάγκες προώθησης της νέας της ταινίας, Tully.

Κάθε εμφάνισή της είναι κομψή και η ίδια δείχνει πάντα αψεγάδιαστη.

Η επιδερμίδα του προσώπου της είναι φωτεινή και η όψη της νεανική, ενώ ξέρει πως να αναδεικνύει τα δυνατά της σημεία.

Πηγαίνοντας στο Good Morning America show έκανε μια άκρως θηλυκή και κομψή εμφάνιση που θα συζητιέται για μέρες και θέλουμε να αντιγράψουμε.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, επέλεξε μπλε φόρεμα Dior, λευκές ψηλοτάκουνες γόβες και μεγάλα γυαλιά ηλίου για την έξοδό της.

Το φόρεμα σε ζωηρή μπλε απόχρωση με prints που μιμούνται αστερισμούς είναι elegant, αέρινο και δροσερό, δηλαδή ιδανικό για την άνοιξη. Την σκούρα απόχρωση συνόδευσε με λευκές slingback, μυτερές γόβες.

To φόρεμα με τον ιδιαίτερο γιακά, το μακρύ μανίκι και την ζώνη τόνιζε την μέση της ενώ αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της. Το αποτέλεσμα; Μια εμφάνιση με πολύ σεξαπίλ που μόνο η Σαρλίζ Θερόν μπορούσε να κάνει. Στο πρόσωπό της έδωσε έμφαση στα χείλη με ένα έντονο φούξια κραγιόν. Φυσικά, δεν αποχωρίστηκε στιγμή τα γυαλιά-μάσκα της, όσο οι παπαράτσι την ακολουθούσαν.

Η 42χρονη ηθοποιός δείχνει πιο «θεά» από ποτέ και μας κάνει να αναρωτιόμαστε ποιο είναι επιτέλους το μυστικό της. Όπως και να έχει, αυτή είναι μια από τις ωραιότερες street style εμφανίσεις της.

 

Splashnews
Splashnews
Splashnews
Splashnews
Splashnews
Splashnews