Vanity Fair x Chanel -Ολα όσα έγιναν στο πιο μοδάτο πάρτι των Καννών | 0 bovary.gr
Vanity Fair x Chanel -Ολα όσα έγιναν στο πιο μοδάτο πάρτι των Καννών | 0 bovary.gr
14|05|2018 18:08
SHARE
Η CHANEL ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ

Vanity Fair x Chanel -Ολα όσα έγιναν στο πιο μοδάτο πάρτι των Καννών


Το φεστιβάλ των Καννών σήκωσε αυλαία την περασμένη εβδομάδα και μαζί με τις πρεμιέρες ξεκίνησαν τα κόκκινα χαλιά αλλά και τα πάρτι. 

Στο ντεμπούτο του φετινού Φεστιβάλ των Καννών, την περασμένη Τετάρτη, δόθηκε ένα από τα πιο λαμπερά πάρτι στην Κρουαζέτ, με διπλή υπογραφή.... εγγύηση. Το Πάρτι του γαλλικού Vanity Fair και της Chanel.

Στην ταράτσα του ξενοδοχείου JW Marriott στο «Terrasse & Club by Albane» αιθέριες παρουσίες, χολιγουντιανοί σταρ και γνωστοί καλλιτέχνες απόλαυσαν τα κοκτέιλ τους με θέα το μαγευτικό κόλπο των Καννών. 

Σε ένα σκηνικό σαν σε ταινία, στη συνέχεια, δείπνισαν στα τραπέζια με τα κεριά και τα λεμόνια από το Αμάλφι. Ενα δείπνο... φεστιβαλικό με πάστα με άγριες φράουλες και μασκαρπόνε. 

Ανάμεσά τους βρέθηκε και το τιμώμενο πρόσωπο του 71ου Διεθνούς Φεστιβάλ των Καννών, ο Martin Scorsese, ο οποίος και έδωσε το έναυσμα της βραδιάς λέγοντας ότι «είναι υπέροχο που επιστρέφουμε εδώ, 44 χρόνια μετά την παρουσίαση του ''Mean Streets''». Ο σκηνοθέτης μόλις είχε παραλάβει το τιμητικό βραβείο «Carrosse d'Or» της Εταιρείας Σκηνοθετών στην εκδήλωση που γίνετιαι παράλληλα με το Φεστιβάλ και η οποία  φέτος γιορτάζει τα 50 της χρόνια. 

Karl Lagerfeld, Penélope Cruz, Martin Scorsese
Karl Lagerfeld, Penélope Cruz, Martin Scorsese

Το «παρών» στο πάρτι «Vanity Fair x Chanel» έδωσαν και τρία μέλη της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ, η τραγουδίστρια Khadja Nin, η πρέσβειρα της Chanel Kristen Stewart και η Cate Blanchett πρόεδρος της επιτροπής του Φεστιβάλ. 

Η πρόεδρος του Φεστιβάλ με την άφιξή της στο πάρτι αγκάλιασε τον Karl Lagerfeld με τον οποίο πόζαρε και στο φακό, ενώ αποκάλυψε ότι τα καταφέρνει -με όλη αυτήν την κούραση- με τη βοήθεια βιταμινών και... αποφεύγοντας το αλκοόλ!

Karl Lagerfeld, Cate Blanchett
Karl Lagerfeld, Cate Blanchett

Η...κριτής Kristen Stewart, φορώντας μια λευκή, κεντημένη δημιουργία της Chanel, με κλασικές αναφορές, από τη συλλογή Paris-Cosmopolite 2016/17,αλλά και τις χαρακτηριστικές μπότες από PVC μίλησε για τη φετινή της εμπειρία στις Κάννες η οποία ήταν τελείως διαφορετική από πέρυσι όπου βρισκόταν στην άλλη πλευρά, συμμετέχοντας με ένα φιλμ μικρού μήκους. Αποκάλυψε ακόμη ότι η πίεση φέτος είναι σαφέστατα μικρότερη!

Karl Lagerfeld, Kristen Stewart
Karl Lagerfeld, Kristen Stewart


H Kristen Stewart δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάρτι καθώς πέρα από κριτής και κορίτσι της μόδας γενικότερα είναι πρέσβειρα της Chanel και το πρόσωπο της καμπάνιας για το άρωμα Gabrielle του γαλλικού Οίκου που λανσαρίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τότε, υπό τους ήχους του Runnin της Beyonce, με ένα εκπληκτικό βίντεο στο οποίο έσπαγε τα... δεσμά, όπως έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της η Gabrielle Chanel, σύστησε το ολοκαίνουριο φλοράλ άρωμα του γαλλικού οίκου μόδας στις γυναίκες ανά την υφήλιο. 

Πέρα από την υπέροχη δημιουργία που φορούσε, υπογραφή Chanel είχαν και τα κοσμήματά της, το εκπληκτικό «Lion Pepite» λευκόχρυσο δαχτυλίδι της με τα διαμάντια και το «Premiere Rock» ρολόι της. 

Kristen Stewart
Kristen Stewart


Το παρών στο πάρτι έδωσε και η Penélope Cruz, με τον σπανιόλικο ταμπεραμέντο της, η οποία επέλεξε επίσης ένα παστέλ γαλάζιο Chanel φόρεμα από οργάντζα, με πολλά φυλλαράκια το ένα πάνω στο άλλο, μια δημιουργία από τη συλλογή Spring-Summer 2018 Ready-To-Wear. 

Penélope Cruz
Penélope Cruz


Παρούσα και και η Γαλλίδα συγγραφέας Αnne Berest η οποία έδωσε το παρόν στο πάρτι φορώντας ένα μαύρο δαντελένιο Chanel φόρεμα με μια εκπληκτική τσάντα του ίδιου Οίκου, αλλά και η ηθοποιός Anna Mouglalis, πρέσβειρα της Chanel, φορώντας μια τουίντ δημιουργία με λάμψεις από τη συλλογή Fall-Winter 2016/17. Την υπογραφή του γαλλικού Οίκου μόδας είχαν επίσης τα αξεσουάρ της (παπούτσια, τσάντα) και το μακιγιάζ της. Η ηθοποιός Chloe Sevigny πήγε στο πάρτι της Chanel φορώντας φυσικά... Chanel μια μαύρη μεταξωτή δημιουργία από τη συλλογή Spring-Summer 2018. Το λουκ της είχε ολόκληρο την υπογαφή του γαλλικού οίκου μόδας με τις εντυπώσεις να κλέβει το Coco Crush βραχιόλι και δαχτυλίδι. Ιδιαίτερη η παρουσία της ηθοποιού Isabelle Adjani η οποία ντύθηκε και εκείνη στα Chanel επιλέγοντας ένα μαύρο μεταξωτό φόρεμα φορεμένο με ένα δαντελένιο πουκάμισο και ένα σατέν σακάκι. Με Chanel look και η μουσικός Amandine De La Richardiere αλλά και η ηθοποιός και μοντέλο Sasha Luss, η πρώτη φορώντας ένα κασμιρένιο πουλοβεράκι από τη συλλογή Fall-Winter 2018/18 και η δεύτερη μια εκπληκτική δημιουργία του Karl Lagerfeld, εμπνευσμένη από τη θρυλική μαρινιέρα της Coco Chanel, από τη συλλογή Paris-Hamburg 2017/18.  

Αnne Berest
Αnne Berest
Αnna Mouglalis
Αnna Mouglalis
Chloe Sevigny
Chloe Sevigny
Isabelle Adjani
Isabelle Adjani
Amandine De La Richardiere
Amandine De La Richardiere
Sasha Luss
Sasha Luss