Photos: PANOULIS PHOTOGRAPHY
Photos: PANOULIS PHOTOGRAPHY
ΑΤΤRATIVO

Πήγαμε στο μεγάλο πάρτι της attrattivo για τα 30 χρόνια και περάσαμε φανταστικά


Η attrattivo, το brand ρούχων που αγαπάμε για την ξεχωριστή, alternative αισθητική του, τα ποιοτικά κομμάτια, με τον fashionable χαρακτήρα, έγινε 30 ετών και το γιόρτασε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Με ένα φαντασμαγορικό πάρτι που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης και την ανακοίνωση της νέας της συνεργασίας με την Tamta.

Το 2018 είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για την attrattivo. Το κορυφαίο ελληνικό fashion brand κλείνει 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο της μόδας και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι το βράδυ της Πέμπτης 10 Μαΐου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

H Βοvary φυσικά ήταν εκεί και τα έζησε όλα από κοντά.

Για την επέτειο των 30 χρόνων το brand επέλεξε έναν urban και ιστορικό χώρο, ο οποίος μεταμορφώθηκε και φιλοξένησε, το smart casual brand αλλά και όλους τους αγαπημένους φίλους κι συνεργάτες, ενώ πολλοί ήταν και οι επώνυμοι που έδωσαν «το παρών» και έγραψαν την δική τους ευχή στην μεγάλη επιγραφή που δημιουργήθηκε για τα 30 χρόνια attrattivo.

Η Δημοτική Αγορά μετατράπηκε σε ένα μοντέρνο μπαρ όπου μπορούσες να απολαύσεις τα πιο δροσιστικά κοκτέιλ και virgin cocktail.

Δημήτρης Λαγιόπουλος
Δημήτρης Λαγιόπουλος

Ζωηρά, πολύχρωμα φώτα και δυνατές μουσικές επιλογές σε ξεσήκωναν με τον χορευτικό ρυθμό τους. Μικρά πλαστικά παπάκια ήταν οι μασκότ της βραδιάς και βρίσκονταν παντού στο χώρο.

Μια εντυπωσιακή σκηνή στήθηκε για το live της Tamta που ήταν από τα highlight της βραδιάς.

Η λαμπερή τραγουδίστρια της ποπ και fashion icon συνεργάζεται με το ελληνικό fashion brand για τη δημιουργία μιας capsule collection, attrattivo + Tamta, make a change. Η Tamta συνεργάστηκε στενά με τη δημιουργική ομάδα του brand, δίνοντας τη δική της ματιά, με αποτέλεσμα μια ιδιαίτερη σειρά με την υπογραφή και το φοβερό στιλ της.

Η συλλογή αναμένεται να βρίσκεται στα καταστήματα της attrattivo το Φθινόπωρο του 2018.

Το πάρτι ολοκληρώθηκε με ένα dj set από τον Παναγιώτη Μένεγο, ραδιοφωνικό παραγωγό του En Lefko 87,7.

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ, και η attrattivo υπόσχεται πως μέχρι το τέλος του χρόνου πολλές και διαφορετικές ενέργειες έρχονται ακόμα! Stay tuned στις εξελίξεις. 

Χρόνια Πολλά attrattivo!

Ευτυχία Ξυλούρη, Τάμτα, Σοφία Ξυλούρη, Σάββας Πούμπουρας, Λένα Κακούρη PANOULIS PHOTOGRAPHY
Ευτυχία Ξυλούρη, Τάμτα, Σοφία Ξυλούρη, Σάββας Πούμπουρας, Λένα Κακούρη PANOULIS PHOTOGRAPHY
Αλεξάνδρα Κατσαΐτη
Αλεξάνδρα Κατσαΐτη
Ευγενία Σαμαρά
Ευγενία Σαμαρά
Μυριέλλα Κουρεντη και Άννη Πανταζή
Μυριέλλα Κουρεντη και Άννη Πανταζή
Σάββας Πούμπουρας και Λεωνίδας Κουτσόπουλος
Σάββας Πούμπουρας και Λεωνίδας Κουτσόπουλος