Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι φόρεσε το παπούτσι που κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά | 0 bovary.gr
Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι φόρεσε το παπούτσι που κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά | 0 bovary.gr
EMILY RATAJKOWSKI

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι φόρεσε το παπούτσι που κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά


Η αναζήτηση καλοκαιρινών παπουτσιών που να ταιριάζουν με κάθε στιλ φορέματος είναι δύσκολη υπόθεση.

Ειδικά όταν πρόκειται για ψηλοτάκουνα. Απο τη μία θέλουμε να δείχνουν μίνιμαλ και «προσγειωμένα» για να μπορούμε να τα φορέσουμε και σε μια πρωινή εμφάνιση, από την άλλη να μακραίνουν τα πόδια και να μας κάνουν να δείχνουμε θεές.

Ταυτόχρονα όμως να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετα στο περπάτημα αλλά και affordable. Είμαστε γυναίκες και τα θέλουμε όλα.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της η εντυπωσιακή Έμιλι Ραταϊκόφσκι φόρεσε τα ιδανικά ψηλοτάκουνα πέδιλα. Και μπορεί εμείς να μην έχουμε τις αναλογίες της, βλέποντας όμως τα παπούτσια που επέλεξε ξέραμε πως είναι το τέλειο ζευγάρι για το καλοκαίρι και όχι μόνο.

Κομψά και απαράμιλλα θηλυκά, τέλεια και για τις petite.

Η Έμιλι φόρεσε αισθησιακό μίντι slip dress σε υπόλευκο χρώμα και το συνδύασε με διακριτικά, strappy μεταλλιζέ πέδιλα με τετράγωνη μύτη (μια από τις μεγαλύτερες τάσεις). Ολόκληρη η εικόνα της είναι chic και feminine και μας έδωσε εμπνευση για τα δικά μας σύνολα.

Τα πέδιλα χαρίζουν ύψος όχι μόνο επειδή διαθέτουν τακούνι αλλά και χάρη στην απόχρωση και την γραμμή τους που αποκαλύπτει και κολακεύει τα άκρα. Δημιουργεί έτσι την ψευδαίσθηση του ύψους. Το καλύτερο κομμάτι δεν σας το είπαμε ακόμα. Τα πέδιλα της είναι δερμάτινα και κοστίζουν λιγότερα από 105 ευρώ.

Απόκτησε τα κι εσύ εδώ.