Όταν μια συμμορία ωραίων γυναικών φόρεσε μαγιό και ανακάλυψε τις παραλίες της Μάνης | 0 bovary.gr
Όταν μια συμμορία ωραίων γυναικών φόρεσε μαγιό και ανακάλυψε τις παραλίες της Μάνης | 0 bovary.gr
CALZEDONIA

Όταν μια συμμορία ωραίων γυναικών φόρεσε μαγιό και ανακάλυψε τις παραλίες της Μάνης


Την πρώτη φορά που επισκέφθηκα τη Λακωνική Μάνη, χρειάστηκα πολύ και πολύτιμο χρόνο προκειμένου να διαχειριστώ την ομορφιά της.

Ασυμβίβαστη, άγρια, ατόφια, αυστηρή. Μητριαρχική. Όπως η φύση. Παντού γύρω υψώνονται πυργόσπιτα και πύργοι. Όλα από πέτρα. Όλα λούζονται από τον ήλιο. Σπήλαια, βουνά και επιβλητικοί βράχοι. Και κάπου εκεί σε κάθε άκρη της, μια θάλασσα με τυρκουάζ νερά να γλείφει τις βοτσαλωτές ακτές της. 

Όταν η Calzedonia αποφάσισε να επισκεφτεί τη Μάνη με μια συμμορία ωραίων γυναικών για την digital καμπάνια της, μια άλλη συμμορία, αυτή των (επίσης ωραίων) δημοσιογράφων, κρύφτηκε μέσα στο βαν και κατέγραψε το ταξίδι και την απίστευτη εμπειρία της Μάνης. Εκεί βρέθηκα κι εγώ μην μπορώντας να αντισταθώ στον all time αγαπημένο μου προορισμό.  

Άφιξη στο Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa. Από το βαν κατεβαίνει η Τζίνα που δίνει τον ρυθμό σε όλο το ταξίδι. Πέντε influencers και bloggers και πέντε δημοσιογράφοι, ξεπροβάλουν και ακολουθούν. 
Το Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa προβάλλει μέσα από τα γαλανά νερά του κόλπου του Οιτύλου στις βραχώδεις νότιες παρυφές του Ταϋγέτου. Έχει κατασκευαστεί και ανακαινιστεί με απόλυτο σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, ενταγμένο μοναδικά στο φυσικό περιβάλλον. Η λιτή πολυτέλεια χαρακτηρίζει την κάθε λεπτομέρεια προσκαλώντας το φιλοξενούμενο να ανακαλύψει την άγρια ομορφιά και τη μοναδική γοητεία της Μάνης και να ζήσει μια αυθεντική εμπειρία.

Βγάλτε τα μαγιό...
...από τις βαλίτσες. Είναι τα μόνα που θα χρειαστείτε τις επόμενες ημέρες...

Πρώτη στάση η Infinity pool του ξενοδοχείου και η θέα στον κόλπο που κόβει την ανάσα. 

Η καλοκαιρινή συλλογή της Calzedonia, είναι να την πιεις στο ποτήρι... Κυριολεκτικά. Και αυτό κάναμε.

Με οδηγό τα υπέροχα χρώματα των μαγιό, δοκιμάσαμε τα πιο συναρπαστικά smoothies. Η Βασιλική Ρούσου (Light Blue), η Νικολέτα Ράλλη (Juicy Fuchsia), η Μαρία Παπαγεωργίου (Βlue Lagoon) η Κλειώ Στασινού (Savana Green) και η Rachel Owiti (Hawaiian Red), φόρεσαν τα 5 Fashion μονοχρωματικά Indonesia Bikini και τα χρώματα ενέπνευσαν τον chef του εστιατορίου Ανερούσα που βρίσκεται μέσα στο ξενοδοχείο, Γιώργο Χωραϊτη, να δημιουργήσει πέντε συναρπαστικά και φουλ καλοκαιρινά smoothies. 

Δεύτερη στάση, Αλύπα. 

Μια παραλία μαγευτική. Το επίνειο της Μάνης. Πέτρα, λευκό και γαλάζιο. Ένας προορισμός για τους μυημένους στο έξω Νύφι. Τα λόγια είναι φτωχά όταν προσπαθείς να περιγράψεις την Αλύπα. Γι αυτό και τα κορίτσια από τη συμμορία της Calzedonia έβαλαν τα πιο εντυπωσιακά μαγιό του καλοκαιριού και απόλαυσαν το μαγικό τοπίο. 

Ταβέρνα, γέλια, γλυκιά φασαρία. Η κυρία Ποτίτσα πηγαινοέρχεται στην κουζίνα και δίνει το πρόσταγμα. Ψαράκια, καλαμαράκια, φρέσκες ντομάτες από τον κήπο. Και κλικ. Ο φωτογράφος Νίκος Αναγνωστόπουλος δεν σταματά να απαθανατίζει τη συμφωνία των χρωμάτων της Calzedonia. 

Αν η ευτυχία έβρισκε κάπου λιμάνι, αυτό θα ήταν η Αλύπα. 

Τρίτη στάση, Λιμένι

Κοσμοπολίτικο, τυρκουάζ, ερωτικό. Ο παλιός οικισμός της οικογένειας Μαυρομιχάλη είναι το κατάλληλο σημείο για την beachwear σειρά. Τα σπίτια διαδέχονται το ένα το άλλο ακριβώς πάνω στη θάλασσα. Οι φούξια βουκαμβίλιες γεμίζουν χρώμα τα πλακόστρωτα στενά και τα κλικ συνεχίζουν να πέφτουν «βροχή». Swimintimates, Aloha Vibes, Velvet, Navy και Black&White, οι τάσεις που θα αγαπήσουμε στα μαγιό αυτό το καλοκαίρι.

Καρέκλες, τραπεζάκια, περβάζια, γίνονται το κατάλληλο σκηνικό όπου θα φωτογραφηθούν τα κορίτσια της Calzedonia. Η girlgang αφήνει το αποτύπωμά της. 

Μέχρι την επόμενη φορά...

 

Φωτογραφίες: Νίκος Αναγνωστόπουλος