Η Lee και η Smiley στην πιο παιχνιδιάρικη συνεργασία του καλοκαιριού | 0 bovary.gr
Η Lee και η Smiley στην πιο παιχνιδιάρικη συνεργασία του καλοκαιριού | 0 bovary.gr
08|06|2018 13:49
SHARE
LEE & SMILEY

Η Lee και η Smiley στην πιο παιχνιδιάρικη συνεργασία του καλοκαιριού


Πείτε hello στην τελευταία συνεργασία της Lee με τη Smiley, το iconic brand που κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν από το 1971.

Σε συνδυασμό με τη φρέσκια και καινοτόμο προσέγγισή της Lee στο denim - για να μην αναφέρουμε και την περήφανη ιστορία της στο customization - η συνεργασία με το brand, το οποίο εκπροσωπεί τη θετική ενέργεια και τη δημιουργικότητα, έμοιαζε να είναι το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο. 

Τα δύο αγαπημένα brand δημιούργησαν μια φρέσκια, χαρούμενη μίνι σειρά 12 προϊόντων, ειδικά για τη σεζόν SS18, δίνοντας σε κάποια από τα αγαπημένα μας denim -όπως το iconic Rider jacket, που διατίθεται σε stretch ύφασμα και βαθύ μπλε χρώμα- ένα παιχνιδιάρικο twist.

Για τους άνδρες, η Lee πήρε δύο από τα πιο δημοφιλή fits -το Luke, με slim-cut fit και το skinny fit Malone- και τα οραματίστηκε ξανά, σε καλοκαιρινές, φρέσκες και φωτεινές μπλε αποχρώσεις.

Για τις γυναίκες, επέλεξε δύο iconic fits -το skinny fit Scarlett και σήμα κατατεθέν της Lee, και το slim-cut Elly- και τα παρουσίασε σε ανοιχτόχρωμα, σταθερά υφάσματα εμπνευσμένα από τα ‘90s. Και φυσικά, ολοκλήρωσε τις summer-ready προτάσεις της με το happy face της Smiley.

Εκτός από το να τοποθετήσει το αναγνωρίσιμο λογότυπο σε μερικά αγαπημένα κομμάτια, πρόσθεσε επίσης μια χαριτωμένη λεπτομέρεια, αντικαθιστώντας τα μάτια στο Smiley με το iconic λογότυπο της Lee. Θα συναντήσετε το χαρούμενο Smiley στην ανδρική και τη γυναικεία συλλογή, να διακοσμεί υπέροχα tees και tops, φτιαγμένα από τα πιο μαλακά και εκλεπτυσμένα βαμβακερά υφάσματα! Μία ξέγνοιαστη συλλογή, ιδανική για ηλιόλουστες καλοκαιρινές μέρες!  

TAGS