Sandalista: Τα ελληνικά χειροποίητα σανδάλια ταξιδεύουν όπου υπάρχει καλοκαίρι | 0 bovary.gr
Sandalista: Τα ελληνικά χειροποίητα σανδάλια ταξιδεύουν όπου υπάρχει καλοκαίρι | 0 bovary.gr
21|06|2018 12:01
SHARE
SANDALISTA

Sandalista: Τα ελληνικά χειροποίητα σανδάλια ταξιδεύουν όπου υπάρχει καλοκαίρι


Από μία άποψη δεν χρειαζόμαστε άλλα. Έχουμε όσα πρέπει για να κάνουμε τις καλοκαιρινές μας βόλτες. Από την άλλη όμως, ποιος είπε ότι τα σανδάλια είναι ποτέ αρκετά;

Με αυτή την πόλωση στο κεφάλι αποφασίσαμε να ρίξουμε μια ματιά στα νέα σχέδια του Sandalista. Του ελληνικού brand με τα χειροποίητα σανδάλια που καταφέρνει να μας ξαφνιάζει κάθε καλοκαίρι. 

Η φετινή κολεξιόν αποτελείται από 65 σχέδια σανδαλιών που απευθύνονται σε κάθε γούστο. Φέτος μάλιστα το ελληνικό brand, αποφάσισε να λανσάρει και σειρά για τις μικρές πελάτισσες από 18 νούμερο (Μαμάδες και κόρες ενωθείτε). Kαι όχι μόνο.

Στον κατάλογο μπήκαν και πετσέτες θαλάσσης, κάτι που πρόκειται να κάνει λίγο πιο πολύχρωμο και χνουδωτό το καλοκαίρι μας. «Όπως κάθε χρόνο κάναμε μεγάλη προσπάθεια και είναι όλα στο 100% της ποιότητας που αναζητούμε πάντα ελληνικά και καλοκαιρινά!» μας εξηγεί ο Βασίλης Βλαχάκος, ένας εκ των ιδρυτών του Sandalista (δες εδώ την ιστορία του brand).

Tα ελληνικά σανδάλια που ταξιδεύουν σε Μέση Ανατολή, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αμερική έχουν γίνει ανάρπαστα. 

«Η αγάπη του κόσμου ειδικά φέτος μας έχει ανεβάσει τόσο ηθικά όσο και πρακτικά και προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση ανά την Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά και δωρεάν αλλαγή στο νούμερο για να μπορούν όλες οι γυναίκες όπου και αν βρίσκονται να δοκιμάσουν και να αγοράσουν άφοβα από την εταιρεία μας. Η ομάδα των 4 αδελφών φέτος έχει αναλάβει πολύ περισσότερα καθήκοντα και όλη αυτή η προσπάθεια μας γεμίζει, μας φέρνει πιο κοντά και κάνει το όνειρό μας πραγματικότητα» μας λέει ο Βασίλης.

Η παραγωγική διαδικασία ξεκινάει με την παραγγελία! Δεν υπάρχει τίποτα έτοιμο. Όλα είναι κομμάτια που ενώνονται ξεχωριστά για κάθε πελάτισσα. «Ξεκινάμε με την επεξεργασία του δέρματος (100% ελληνικού και γνήσιου από την όμορφη Κρήτη) και την δημιουργία της βάσης (σόλας). Στη συνέχεια το σανδάλι μπαίνει στην παραγωγή του SANDALISTA στο Περιστέρι οπού υποδεχόμαστε και τον κόσμο και γίνεται ο στολισμός του σανδαλιού με διάφορες διαδικασίες για το ανθεκτικότερο δυνατό αποτέλεσμα. Παράλληλα έχουμε και εξωτερικούς συνεργάτες που προμηθευόμαστε τα επίσης χειροποίητα αξεσουάρ που στολίζουν το σανδάλι (πλεκτά κλπ.). Όταν λέμε 100% ελληνικό δεν υπάρχει ίχνος υπερβολής. Οι πρώτες ύλες είναι από μικρά μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας και το δέρμα γνήσιο και κρητικό. Ακόμα και οι ραφές γίνονται με κλωστές από ελληνική βιοτεχνία» καταλήγει ο Βασίλης Βλαχάκος.

www.sandalista.gr