Tankini -To απίθανο μαγιό της L’ Anesse Royale μεταμορφώνεται από ολόσωμο σε μπικίνι και τοπ | 0 bovary.gr
Tankini -To απίθανο μαγιό της L’ Anesse Royale μεταμορφώνεται από ολόσωμο σε μπικίνι και τοπ | 0 bovary.gr
23|06|2018 11:26
SHARE
ΤΑΝΚΙΝΙ

Tankini -To απίθανο μαγιό της L’ Anesse Royale μεταμορφώνεται από ολόσωμο σε μπικίνι και τοπ


Η Βασιλική Γαϊδούρα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. 

Για όσους ωστόσο δεν γνωρίζουν, η Κατερίνα Γκιούλη, ιδρύτρια του ελληνικού Brand L’ ANESSE ROYALE (βασιλική γαϊδούρα στα γαλλικά), σχεδιάζει μαγιό για τα ελληνικά γυναικεία σώματα (Ναι, δεν είμαστε ούτε Σκανδιναβές ούτε Βραζιλιάνες). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την τέλεια εφαρμογή στον σωματότυπό μας. Σε αυτά προσθέστε την άριστη  ποιότητα υφασμάτων και την άψογη ποιότητα κατασκευής.
Για  το καλοκαίρι του 2018 η L’ ANESSE ROYALE παρουσιάζει μια συλλογή με γεωμετρικά σχέδια και απλά κολακευτικά μοντέλα. Ευθείες  γραμμές, κοψίματα, καμπύλες, τρίγωνα επιστρατεύονται σε σχέδια που κολακεύουν το γυναίκειο σώμα. 

Για το 2018 η απλότητα και  η κομψότητα κυριαρχούν σε ολόσωμα και μπικίνι καθώς επίσης και tankini. H L’ ANESSE ROYALE λανσάρει μια σειρά με tankini, ένα πολυμορφικό μαγιό που φοριέται σαν ολόσωμο μεταμορφώνεται σε μπικίνι και επίσης μπορεί να φορεθεί σαν top για όλες τις ώρες.

Στα προτεινόμενα χρώματα υπάρχει ποικιλομορφία. Στις προτάσεις περιλαμβάνονται ζεστά γήινα χρώματα, το ασήμι γκρι, το καφέ μεταλλικό, το πετρολ με λάμψη.

Τα κοψίματα στα μαγιό είναι απλά με γεωμετρικά σχέδια και καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα γυναικείων σωμάτων.

Στην σειρά BLUE NUIT μαγεύει το βαθύ έντονο μπλε μωβ σε συνδυασμό με θηλυκά σχέδια που αγκαλιάζουν το σώμα.

Η σειρά SORBET φέρνει τη δροσιά και την φρεσκάδα του καλοκαιριού με παλ αποχρώσεις του γκρι συνδυασμένο με κοραλλί και κίτρινο σε casual και ευκολοφορετα σχέδια και τέλος η σειρά ARIZONA DREAM, μας ταξιδεύει με το best seller διπλής όψης που έρχεται να ολοκληρώσει την συλλογή.

Στην συλλογή L’ ANESSE ROYALE τα περισσότερα bikini είναι mix and match. 

Μπορείτε να διαλέξετε όποιο σχέδιο ταιριάζει στο σωματοτυπο σας καθώς και  το σωστό νούμερο για το μπικίνι σας.

Eπίσης η συλλογή σας δίνει την δυνατότητα inner- as outer wear style όπου μπορείτε να φοράτε το μαγιό σας σαν ρούχο όλη τη μέρα ή να το συνδυάζεται με τα αγαπημένα σας outfits.

Σε όλα τα μαγιό  θα βρείτε άνεση, εφαρμογή και ποιότητα κατασκευής με υλικά που αντέχουν στον ήλιο στο θαλασσινό νερό και το νερό της πισίνας.

Τα μαγιό L'anesse Royale τα βρίσκετε:

Aτελιέ Αριστοδήμου 8 Κολωνάκι

Hallelujah Αρχέλαου 32 Παγκράτι

Meglio Boutique

etsy lanesseroyale

L'ANESSE ROYALE