ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΑΙΡΗ

Ζηλέψαμε το λευκό παλτό της πριγκίπισσας Μαίρης


Η Πριγκίπισσα Μαίρη έκανε άλλη μια εμφάνιση που επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά τον τίτλο της πιο καλοντυμένης πριγκίπισσας του κόσμου. Το παλτό της πριγκίππισας συνοδεύτηκε από διακριτικά κοσμήματα και έκανε την εμφάνισή της ακόμα πιο classy.

H Πριγκίπισσα Μαίρη συναντήθηκε με κυβερνήτη της Βοστώνης και όλα τα φλας δεν μπορούσαν να μην καταγράψουν την άκρως σικάτη εμφάνισή της που συνοδεύτηκε από γόβες Christian Louboutin.

 

Όλη η γοητεία στα μανίκια

Η γοητεία του παλτό της Πριγκίπισσας Μαίρης... κρυβόταν στα μανίκια! Γυρισμένα προς τα πάνω, αποκάλυπταν το ιδιαίτερο μπρασελέ της, (Cartie Love). Μπορεί το φόρεμά της με μια πρώτη ματιά να δείχνει μια ακόμα κομψή δημιουργία που η πριγκίπισσα υποστήριξε με το απαράμιλλο στυλ της, ωστόσο τα μανίκια το πήγαν σε άλλο... επίπεδο!

 

 

Παρά το ότι τα αξεσουάρ σε ένα φόρεμα σαν και αυτό μπορεί να μοιάζουν περιττά, όταν γίνεται σωστή επιλογή, όχι μόνο το αποτέλεσμα δεν είναι υπερβολικό, αλλά είναι και πολύ πιο ιδιαίτερο. Ενδιαφέρον έχει και η σύγκριση που έγινε μεταξύ της Πριγκίππισας Μαίρης και της Kate Middleton που φαίνεται ότι στυλιστικά... υπάρχει ανταγωνισμός.

 

 

 

A photo posted by royal women (@royaltywomen) on Oct 2, 2016 at 5:51pm PDT

 

 

 

 

 

 

Άλλες εμφανίσεις με... άσσο στο μανίκι

Η Πριγκίπισσα Μαίρη ξέρει καλά ότι μια δημιουργία μπορεί να ξεχωρίσει από ένα μόνο στοιχείο της. Συνηθίζει μάλιστα να αξιοποιεί κλασσικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας της κάνοντας διαφορετικούς συνδυασμούς σε τσάντα- παπούτσι - κόσμημα κάθε φορά. Δημιουργίες με μανίκια που έκλεψαν τα βλέμματα έχουμε δει και σε παλαιότερες εμφανίσεις της.