ΑP
ΑP
PENELOPE FOR SWAROVSKI

Η Πενέλοπε Κρουζ σχεδιάζει την πρώτη της συλλογή κοσμημάτων σε συνεργασία με την Atelier Swarovski


Μετά την αποκάλυψη της πρώτης συλλογής κοσμημάτων της στο κόκκινο χαλί του 71ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, η Penélope Cruz βρίσκεται στο Παρίσι για να παρουσιάσει την συνεργασία της με τα Atelier Swarovski Fine Jewelry, στα πλαίσια των fashion shows.

Αυτό είναι το γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε αυτό το μήνα, στα πλαίσια της Εβδομάδας Υψηλής Pαπτικής στο Παρίσι.

Η Penélope Cruz είναι στο Παρίσι για να παρουσιάσει την πρώτη της συλλογή κοσμημάτων, την οποία δημιούργησε σε συνεργασία με την πρώτη φιλική προς το περιβάλλον γραμμή κοσμημάτων της Atelier Swarovski.

Μια ιδέα συμμαχίας που ήρθε ως φυσικό επακόλουθο, όπως λέει η Nadja Swarovski.

«Είχαμε ήδη την τιμή να δουλέψουμε με την Penélope στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το περασμένο έτος, καθώς μοιράζεται τις ίδιες αξίες με αυτές που υπερασπιζόμαστε, δηλαδή ένα ηθικό κοσμήμα που δεν βλάπτει το περιβάλλον».

 

Το μυστικό αυτής της capsule συλλογής;

Διαμάντια, ζαφείρια, ρουμπίνια και σμαράγδια με άψογες γραμμές, σφυρηλατημένα από τον άνθρωπο στο εργαστήριο. Μια βάση 100% από άνθρακα τοποθετείται για αρκετές ημέρες υπό συνθήκες θερμοκρασίας και πίεσης που μιμούνται αυτές σε βάθος 100 χιλιομέτρων.

Το ακόμα καλύτερο νέο; Είναι σύμφωνη με το προσωπικό γούστο της Penélope Cruz που θαυμάζουμε σε όλη την πορεία της καριέρας της.

 

 

«Δημιούργησε με την άποψη μιας διασημότητας. Αλλά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, φαντάζεται κοσμήματα που θα ήθελε να φορέσει», δήλωσε η Nadja Swarovski.

 

Κάτω από τα εκτυφλωτικά φώτα των Καννών, εκεί όπου βρέθηκε με την νέα της ταινία μαζί με τον Javier Bardem, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει μια πρώτη γεύση της συλλογής της, φορώντας ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και δαχτυλίδι από διαμάντια και μεθυστικά ρουμπίνια.

Πώς θα είναι τα υπόλοιπα κομμάτια της συλλογής;

Περιμένουμε πως και πως να κυκλοφορήσουν και να τα θαυμάσουμε.