Pinko
Pinko
PINKO FALL 2018

Η φθινοπωρινή συλλογή Pre & Black της Pinko έρχεται με ροκ διάθεση και αισθησιασμό


Νέα και δυναμική, η γυναίκα της PINKO κυκλοφορεί με αυτοπεποίθηση στις λεωφόρους των διεθνών Μητροπόλεων, αποπνέοντας έναν αέρα φυσικής κομψότητας.

Το σοφιστικέ, περιζήτητο look της χαρακτηρίζεται από τους ρυθμούς της rock ‘n’ roll που δίνει έναν επαναστατικό τόνο στον έμφυτο αισθησιασμό της.

Η κολεξιόν F/W 2018 της PINKO απαρτίζεται κυρίως από floral prints σε απαλές αποχρώσεις που αποκαλύπτουν τη θηλυκότητα και τη ζωντάνια κάθε γυναίκας και αποτελούν το ιδανικό outfit για την αρχή της σεζόν.

Το παιχνίδι ανάμεσα στο layering και το mix & match αναπάντεχων συνδυασμών είναι η τέλεια έκφραση ενός μοναδικού στυλ που ακολουθεί τις τάσεις της urban αισθητικής χωρίς να χάνει την προσωπικότητά του. Τα απόλυτα θηλυκά slip φορέματα επιστρέφουν και, μαζί με τα δαντελένια lingerie tops και τα ζεστά μαλακά πουλόβερ με διαφορετικά σχέδια στη λαιμόκοψη, επανασυστήνονται με country στοιχεία των αξεσουάρ που κυριαρχούν, όπως οι Texan ankle boots.

Το βελούδο είναι ένας από τους αδιαμφισβήτητους πρωταγωνιστές της σεζόν, που εμφανίζεται σαν βασικό ύφασμα σε πολυτελή tuxedos, κεντημένο για να συνδυάζεται με κιμονό και παντελόνια, ή ως λεπτομέρεια που περιβάλλει τη λαιμόκοψη ενός σμόκιν, σε κλασικό μαύρο χρώμα. Οι ροζ λεπτομέρειες στα φαρδιά παντελόνια παντρεύονται με το tweed παλτό, επιβεβαιώνοντας ότι το tweed αποτελεί το απόλυτο ύφασμα για μια ενημερωμένη γκαρνταρόμπα.

Maxi φορέματα και faux fur jackets συναντούν τη military σιλουέτα με σαφείς επιρροές σε χρώματα και υφές από τα κλασικά κομμάτια με frog loop δέσιμο, αναδεικνύοντας μια άκρως πολυτελή version της faux fur φόδρας.

Υφάσματα και γεωμετρίες δανεισμένα από την αντρική γκαρνταρόμπα καθορίζουν την πιο elegant πτυχή της συλλογής.

Οι ασύμμετρες φούστες με classy σκισίματα, που συνδυάζονται με T-shirts ή μεταξένια tops, και τα αυστηρά tailored παντελόνια, βρίσκουν τη θέση τους δίπλα στα αψεγάδιαστα daywear κοστούμια.

Η αυστηρότητα αυτών των κομματιών ισορροπείται από το ρομαντικό αέρα και τα λεπτεπίλεπτα floral prints των μίνι φορεμάτων σε συνδυασμό με τα μαλακά πουλόβερ. Την ίδια στιγμή, οι leopard λεπτομέρειες παίζουν με αναπάντεχες χρωματικές παλέτες γύρω από το γκρι, μαύρο και άσπρο, αποπνέοντας έναν άγριο, σπιρτόζικο αέρα.

Σε ένα συναρπαστικό καλειδοσκόπιο χρωμάτων, το μοβ, το κόκκινο, το πορτοκαλί και το πράσινο αναμειγνύονται με κλασικές αποχρώσεις του μπεζ και του μπλε μεταμορφώνοντας τις athleisure δημιουργίες στο νέο streetwear.

Η απόλυτη γιορτή του στυλ: Ριγέ πουλόβερ στολίζονται με λεπτομέρειες από λαμπερές παγιέτες και φοριούνται αναπάντεχα πάνω από φούτερ, θηλυκές φούστες από δαντέλα διακοσμούνται με αθλητικές λεπτομέρειες και συνδυάζονται με μπλούζες retro αισθητικής, ενώ τα εκκεντρικά faux fur παλτά μετριάζονται από σικάτα, καρό cigarette παντελόνια.

Ο τολμηρός αισθησιασμός της γυναίκας PINKO συναντά το αυστηρό και δυναμικό της πνεύμα. Η εκλεπτυσμένη εμφάνισή της εμπεριέχει μια βραδινή γκαρνταρόμπα που αποκαλύπτει όλη τη θηλυκότητά της. Slip dresses με μεταλλικές λεπτομέρειες και δερμάτινες mini φούστες που συνδυάζονται με χυτά wrap tops αποθεώνονται, ενώ ολόσωμες φόρμες με φιόγκους, double-breasted suits με cropped trousers και νεωτεριστικά tuxedo αποκτούν νέα διάσταση.

Η PINKO εξυμνεί την ομορφιά κάθε γυναίκας, τονίζοντας την έμφυτη γοητεία της και την αυθόρμητη αλλά έντονη εσωτερική της δύναμη.