Ο Όμιλος FF Group ενισχύει την offline και online παρουσία του με άνοιγμα νέων καταστημάτων και e-shop | 0 bovary.gr
Ο Όμιλος FF Group ενισχύει την offline και online παρουσία του με άνοιγμα νέων καταστημάτων και e-shop | 0 bovary.gr
05|07|2018 16:42
SHARE
FF GROUP

Ο Όμιλος FF Group ενισχύει την offline και online παρουσία του με άνοιγμα νέων καταστημάτων και e-shop


Ο Όμιλος FF Group εγκαινίασε, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, τρία νέα καταστήματα Calvin Klein σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ με στόχο την καλύτερη & αμεσότερη εξυπηρέτηση των πελατών σε όλη την Ελλάδα, προχώρησε στη δημιουργία του www.samsonite.gr, του ηλεκτρονικού καταστήματος για τη Samsonite.

Τα νέα καταστήματα του κορυφαίου οίκου μόδας Calvin Klein προσφέρουν γυναικεία και ανδρική casual ένδυση, συλλογές ρούχων, jeans, εσώρουχα, αξεσουάρ και υπόδηση και έρχονται να προστεθούν στα 2 monobrand Calvin Klein Jeans stores που διαθέτει ο Όμιλος FF Group στην Ελλάδα (Golden Hall και The Mall). 

Στις 19 Μαΐου άνοιξε τις πόρτες του το διώροφο κατάστημα της Γλυφάδας, στην οδό Αγγέλου Μεταξά 27-29, που διαθέτει ανδρικές και γυναικείες συλλογές CK Underwear, CK Swimwear και από τον Αύγουστο του 2018 θα διαθέτει και τη σειρά CK Performance.

Η Θεσσαλονίκη υποδέχθηκε τη Δευτέρα 21 Μαΐου τους λάτρεις της CK Underwear και CK Swimwear σειράς στο νέο κατάστημα Calvin Klein στην οδό Μητροπόλεως 38, ενώ την Πέμπτη 28 Ιουνίου εγκαινιάστηκε το πρώτο κατάστημα Calvin Klein στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen στα Σπάτα προσφέροντας συλλογές  CK Jeans, CK Underwear και CK Accessories.  

Επιπλέον, τους τελευταίους πέντε μήνες βρίσκεται στον «αέρα» το  επίσημο ελληνικό e-shop της Samsonite, www.samsonite.gr ,παρέχοντας  στους επισκέπτες την απόλυτη εμπειρία online αγορών. Έχοντας ως στόχο την εξυπηρέτηση πελατών σε όλη την Ελλάδα, ο Όμιλος FF Group προσφέρει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά τις αγορές τους εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα μέσα από οποιαδήποτε συσκευή, επωφελούμενοι πολλών αποκλειστικών προνομίων. 

Τέλος, μετά από 9 χρόνια  αποκλειστικής διανομής των προϊόντων της στις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας,  η UGG ανανέωσε τη σύμβαση με τον Όμιλο FF Group έως και το 2021.