Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ

Marta Ortega: H κληρονόμος των Zara μόλις φόρεσε το πιο εντυπωσιακό φόρεμα της νέας συλλογής του brand


Oι εμφανίσεις στην Εβδομάδα Yψηλής Ραπτικής του Παρισιού ήταν τόσο σπουδαίες που ακόμα και μία εβδομάδα μετά το τέλος της, δεν μπορούμε να τις ξεπεράσουμε.

Τις χαζεύουμε και παίρνουμε έμπνευση. Ανάμεσα στις πιο κομψές παρουσίες που παρέλασαν στους δρόμους του Παρισιού, ήταν η κόρη του ιδρυτή των Zara, Amancio Ortega και στιλίστρια Μarta Ortega.

Συγκεκριμένα, η 33χρονη κληρονόμος του ομίλου Inditex βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει από κοντά το show του οίκου Maison Valentino και, όπως πάντα, ήταν υπέρκομψη. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην «τιμήσει» τα Zara αποδεικνύοντας ότι το brand διαθέτει κομμάτια για όλες τις περιστάσεις, ακόμα και για μία τόσο επίσημη όσο αυτή.

Λατρέψαμε το ιβουάρ halterneck φόρεμα με ζωηρά κρόσσια σε όλη του την επιφάνεια και το ασύμμετρο σχέδιο.

Το ιδιαίτερα fashionable κομμάτι επέλεξε να συνδυάσει με χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα και λινό σακάκι σε γήινη απόχρωση. Η εμφάνισή της ήταν απόλυτα ενημερωμένη και στιλάτη.

 

 

Το καλύτερο; Μπορείς να αποκτήσεις κι εσύ το φόρεμα και να την μιμηθείς. Το μοναδικό fashion item κοστίζει 79,95 ευρώ και προς το παρόν στην χώρα μας κυκλοφορεί σε μια άλλη εξίσου εντυπωσιακή πετρόλ απόχρωση.

Απόκτησε το εδώ.