ΑΜΑΛ ΚΛΟΥΝΕΙ

Φόρεσε πουά το Φθινόπωρο, όπως η Αμάλ!


 

To polka dots κυριαρχεί και την φετινή σεζόν. Οι τάσεις της μόδας μπορεί να φεύγουν, αλλά όταν επιστρέψουν, το κάνουν δυναμικά. Συνώνυμο της φινέτσας, του κλασικού και του ladylike,το πουά μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Αυτή τη σεζόν θα το συναντήσουμε μικρότερο ή μεγαλύτερο.

Η δικηγόρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Αμάλ Κλούνει απαθανατίστηκε με τον σύζυγό της φορώντας πουά με τον πιο girly τρόπο.

 

 

 

 

 

 

 

A photo posted by @mr_mrs_clooney on Oct 4, 2016 at 8:30pm PDT

 

Το outfit της, στην πιο casual εκδοχή του μας έδωσε ιδέες για το πώς μπορούμε να φορέσουμε την all time classic τάση που και τη φετινή σεζόν θα έχει θέση στην γκαρνταρόμπα μας.

 

 

 

A photo posted by @mr_mrs_clooney on Oct 4, 2016 at 5:42pm PDT

 

Η Αμάλ επέλεξε να συνδυάσει λευκό πουά σε μαύρο φόντο. Το top της άφηνε μέρος των ώμων της ακάλυπτο ενώ η μίνι φούστα της σε συνδυασμό με τα λευκά ψηλοτάκουνα μποτάκια της του οίκου Chloe, τόνιζε τα καλλίγραμμα πόδια της. To street style της φάνηκε η πιο ωραία επιλογή για την μετάβαση από το καλοκαίρι στο Φθινόπωρο.

 

Το αγαπημένο της πουά

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αμάλ φορά πουά στις δημόσιες εμφανίσεις της. Έχει φορεθεί από εκείνη είτε κοστούμι με πιο αυστηρή γραμμή είτε σε σορτς συνοδεύομενο από λευκές πλατφόρμες.