Lynne
Lynne
LYNNE

Πέντε εντυπωσιακά φορέματα για κάθε πάρτι του καλοκαιριού από τα Lynne


Ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες του brand Lynne, βρήκαμε μερικά από τα πιο glam φορέματα ιδανικά για εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες.

Mίνι, μίντι ή μάξι ό,τι τύπος κι αν είσαι, το μόνο σίγουρο είναι πως ανάμεσα στις νέες αφίξεις θα βρεις το φόρεμα που ονειρευόσουν και θα ξεχωρίσεις, όποια κι αν είναι η περίσταση.

Για την νέα σεζόν τα Lynne εμπνέονται και δημιουργούν την νέα συλλογή fall/winter 18-19 που αποπνέει αισιοδοξία, δημιουργικότητα και ασύγκριτη κομψότητα.

Τα φορέματα όπως και όλη η collection απευθύνονται στην γυναίκα του σήμερα, μια γυναίκα που δεν φοβάται και τολμά να είναι αυθεντική.

Υπέροχα χρώματα, γραμμές και πολυτελή υφάσματα συνθέτουν κομμάτια που διεκδικούν μια θέση στην ντουλάπα σου.

Τα must have που πρέπει να αποκτήσεις:

1 Το μίντι φόρεμα

Από δαντέλα με τιράντες, V ντεκολτέ και διαχρονική blue marine απόχρωση. Θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση σε αμέτρητες περιπτώσεις.

 

2 80's λάμψη

Η πιο glamorous δεκαετία ντύνει το καλοκαίρι μας με λάμψη από παιχνιδιάρικες ροζ παγιέτες και σε χρίζει βασίλισσα του πάρτι.

3 Το τετράγωνο ντεκολτέ

Αυτή η σιλουέτα είναι η μεγαλύτερη τάση τώρα. Επίλεξε το μαύρο φόρεμα με διάτρητες λεπτομέρειες που κολακεύει το σώμα. Είναι ultra chic.

4 Το φλοράλ

Τα φλοράλ της σεζόν είναι ακόμα πιο feminine και νοσταλγικά με τα μεγάλα λουλούδια να τυπώνονται σε σκουρόχρωμες full skirts.

5 To λευκό μίνι

Αμάνικο με halter κόψιμο στο λαιμό, ανοιχτή πλάτη και λεπτομέρειες από βολάν. Το λευκό είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού, ενώ μπορείτε να το συνδυάσετε και με μίνιμαλ φλατ σανδάλια.

Ό,τι κι αν επιλέξεις το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Ολοκλήρωσε το λουκ με τα κατάλληλα αξεσουάρ και φυσικούς τόνους στο μακιγιάζ. Με τα νέα φορέματα Lynne η συνταγή του καλοκαιρινού στιλ δεν μπορεί παρά να είναι επιτυχημένη.