DO IT LIKE A STAR

3 παιχνιδιάρικα σύνολα της Τζέσικα Άλμπα που μπορείς να αντιγράψεις


Η πανέμορφη ηθοποιός Τζέσικα Άλμπα αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται να περπατήσει στο catwalk για να απογειώσει τις στιλιστικές της επιλογές.

Η 35χρονη έδωσε το παρόν στα events κατά τη διάρκεια της PFW και ήταν πιο λαμπερή και σέξι από ποτέ μέσα σε τρία διαφορετικά σύνολα.

Outfit 1

 

 

 

 

 

Ένα ιδιαίτερα κομψό και φωτεινό σύνολο χάρη στο παθιασμένο κόκκινο χρώμα του. Η Τζέσικα Άλμπα βρέθηκε στο σόου του Οίκου Valentino φορώντας ένα oversized Oxford πουκάμισο με κεντημένα φύλλα, το οποίο το συνδύασε με μια δαντελένια, κατακόκκινη midi φούστα. Το ρομαντικό στιλ ανέτρεψαν τόσο η ροκ μαύρη τσάντα της όσο και τα μαύρα ψηλοτάκουνα open-toe μποτάκια με μεταλλικές λεπτομέρειες. 

Τα μαλλιά της θύμιζαν κάτι από old Hollywood και το μακιγιάζ της έδινε έμφαση στα χείλη, διατηρώντας την ισορροπία και τη λάμψη στο υπόλοιπο πρόσωπο.

 

 

Outfit 2

 

 

Το κόκκινο αποτέλεσε το σήμα κατατεθέν της ηθοποιού κατά την παραμονή της στην πόλη του Φωτός. Στο after πάρτυ του Οίκου ο φακός την εντόπισε να φοράει ένα low – cut φόρεμα με μακριά μανίκια τύπου καμπάνα, ένας συνδυασμός υψηλής ραπτικής και bohemian look.

Outfit 3

 

 

Στις βόλτες της στους δρόμους του Παρισιού δεν θα μπορούσε να μην είναι εξίσου σικάτη. Στην παραπάτω φωτογραφία τη βλέπουμε με ένα εμπριμέ φόρεμα, μαύρη ζακέτα κάρντιγκαν και ankle boots.