Η&Μ
Η&Μ
05|08|2018 19:35
SHARE
PAPER BAG

To νέο trend στα παντελόνια κολακεύει κάθε τύπο σώματος και έχει χαρακτήρα


Στις διαδρομές μας στις λεωφόρους της μόδας, συναντάμε τάσεις που μας προκαλούν να κάνουμε «στάση» για να τις περιεργαστούμε και να δούμε αν αξίζουν μια ευκαιρία και μια θέση στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Τα micro trends κατακλύζουν το Ιnstagram feed μας και μας προκαλούν για πειραματισμούς. Οι τάσεις εύκολα προκύπτουν, εύκολα εφαρμόζονται και εύκολα ξεχνιούνται. Μένουν στο προσκήνιο αυτές που στο βάθος τους έχουν ουσία και έχουν κάτι να πουν. Που μας κολακεύουν και τονίζουν τα δυνατά μας σημεία.

Αυτή η τάση στα παντελόνια έχει κάνει την εμφάνισή της τις τελευταίες εβδομάδες και γυναίκες που επενδύουν κομμάτι της καθημερινότητάς τους στη μόδα, την έχουν αγκαλιάσει. Την αρχή έκανε η fashion director της Vogue Ουκρανίας, Julie Pelipas: μια εμφάνισή της στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στις αρχές Ιουλίου έδωσε fashion food for thought στις fashionista. Ακολούθησαν fashion editors, stylist και fashion bloggers: υιοθέτησαν την τάση με τον δικό τους τρόπο και το αποτέλεσμα τις δικαίωσε. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τα paper bag pants. Το όνομα των paper bag waist pants προέρχεται από το εφέ δεμένης χαρτοσακούλας που δημιουργείται όταν σφίγγουμε τη ζώνη του παντελονιού. Η μέση δείχνει πιο λεπτή και έξτρα πόντοι κομψότητας μας χαρίζονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλοι οίκοι όπως Stella McCartney, Chloe και Isabel Marant ανέδειξαν τη συγκεκριμένη τάση στις καλοκαιρινές συλλογές τους για το 2017. Aυτή τη φορά το micro trend θέλει την ζώνη να σφίγγει ένα oversized ψηλόμεσο παντελόνι.

Αυτή η λεπτομέρεια μπορεί να δώσει μια άλλη διάσταση στην oversized παντελόνα που μπορεί να πιστεύαμε ότι δεν μας κολακεύει. Kάνει τα πόδια να δείχνουν ψηλότερα και βέβαια το αποτέλεσμα είναι cool.

Συνδυάστε την ψηλόμεση oversized παντελόνα με ένα στενό T-Shirt ή ένα bodysuit και κάντε τη διαφορά.

juliepelipas/Instagram
juliepelipas/Instagram

 

 

alyssainthecity/ Instagram

 naninvintage/ Ιnstagram
naninvintage/ Ιnstagram

Επιλογές από την αγορά σας βοηθούν να υιοθετήσετε την τάση! 

Παντελόνι Zara 

Βερμούδα Zara 

Paper bag παντελόνι, H&M 

Παντελόνι Mango