Splash
Splash
LADY GAGA

Όλοι μιλούν για την πιο κομψή στο Φεστιβάλ Βενετίας -Η Lady Gaga με τη νέα τσάντα Celine


H Lady Gaga είναι μια καλλιτέχνις διάσημη για το εκκεντρικό και τολμηρό στιλ της.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα στα πιο ιδιόμορφα look της πρόσθεσε διαχρονικά και κομψά κομμάτια, ή ακόμα και iconic fashion items.

Για άλλη μια φορά, η Lady Gaga μας εντυπωσίασε: οι εμφανίσεις της στο Φεστιβάλ της Βενετίας το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, κέντρισαν την προσοχή για πολλούς λόγους. 

H σταρ βρέθηκε εκεί για το ντεμπούτο της επερχόμενης ταινίας της «A Star Is Born». Μετά την «επική» είσοδό της στο φεστιβάλ με μία βάρκα, φορώντας ένα θηλυκό μαύρο φόρεμα που ανέδειξε την σιλουέτα της και περίτεχνο 40s χτένισμα σε μια vintage εμφάνιση, ακολούθησε μια σειρά από εντυπωσιακά look που την έχρισαν την «πιο κομψή» ολοκλήρου του φεστιβάλ. Σε κάθε μία από αυτές πρωταγωνιστούσε ένα αξεσουάρ.

Η πρώτη τσάντα του Hedi Slimane για τον οίκο Céline είναι εδώ, και η Lady Gaga είναι η πρώτη σταρ που την κρατά και μας την συστήνει...

Σύμφωνα με τον στιλίστα της Gaga, Tom Eerebout, ο creative director του γαλλικού οίκου δώρισε την τσάντα Céline στην τραγουδίστρια.

Το κομμάτι θα παρουσιαστεί ως μέρος της πρώτης συλλογής του Slimane για τo luxury label τον Σεπτέμβριο στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

 

H Gaga κράτησε την κομψή μαύρη εκδοχή της τσάντας πρώτα φορώντας ένα μίνι μαύρο φόρεμα και killer ψηλοτάκουνα και στη συνέχεια με ένα πορτοκαλί bodycon φόρεμα και γυαλιά ηλίου Ray Ban.

H ίδια μοιράστηκε δύο φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram στις οποίες επιδείκνυε υπερήφανη το νέο της hot αξεσουάρ! 

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @hedislimaneworld στις 29 Αύγ, 2018 στις 4:16 μμ PDT

 

Το νέο σχέδιο διαφέρει από τη δημοφιλή tote (κληρονομιά της Phoebe Philo creative director της Celine 2008-2018). Το νέο σχέδιο του Slimane είναι κομψό, πιο λαμπερό και sleek.

 

«Η Lady Gaga υποστήριζε πάντα τον Hedi στον Saint Laurent. Εχουν στενή φιλία από τότε που την φωτογράφησε για το εξώφυλλο του άλμπουμ «The Fame Monster». Ετσι δεν αποτελεί έκπληξη ότι η Gaga είναι συχνά η πρώτη που φοράει τις δημιουργίες του σχεδιαστή.

Φαίνεται ότι η ντίβα της ποπ έβαλε στοίχημα να ξεχωρίσει και το καταφέρνει με απόλυτη επιτυχία. Το στιλ της μας ενθουσίασε.