Splash
Splash
GIGI’S RED BOOTS

Oι affordable και στιλάτες μπότες της Gigi Hadid μας πήραν το μυαλό


Η Gigi Hadid είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της γενιάς του Ιnstagram.

Mε αμέτρητα εξώφυλλα και editorials, με πολλά χιλιόμετρα στην πασαρέλα σε μικρή ηλικία, πολύ επιτυχημένες συνεργασίες όπως αυτή με τον Tommy Hillfiger και μια καριέρα που θα ζήλευαν πολλές.

Η όμορφη Gigi εμπνέει πολλές νέες κοπέλες που την θαυμάζουν και θεωρείται style icon.

Κι αν είχαμε και την παραμικρή αμφιβολία (λέμε αν) για το πόσο stylish είναι η 23χρονη καλλονή, «έσβησε» μόλις είδαμε τα παπούτσια της.

Τα street style λουκ της είναι για εμάς πηγή έμπνευσης και αυτή την φορά προσέξαμε με το πιο καυτό ζευγάρι ankle boots. H Gigi σε έξοδο της στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε με cropped τζιν παντελόνι και λευκό T-shirt με στάμπα.

Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα ήταν το κατακόκκινο ζευγάρι, σατέν μποτάκια που φορούσε η σταρ της πασαρέλας και η ασορτί τσάντα στην εκτυφλωτική απόχρωση.

Το λουκ ολοκλήρωνε με πλεκτό, ριγμένο στους ώμους και tiny γυαλιά ηλίου.

Splash
Splash
Splash
Splash

Και μπορεί η Versace τσάντα της να είναι διαχρονικά κομψή, τα μποτάκια της όμως μας πήραν το μυαλό, με την φλογερή απόχρωση και την προσιτή τιμή τους.

Με μύτη και τακούνι στιλέτο και «κάλτσα» που αγκαλιάζει τον αστράγαλο τα μποτάκια από το brand Senso κοστίζουν λιγότερα από 200 ευρώ. Αποκτήστε τα εδώ και αντιγράψτε την.

Senso