Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
14|09|2018 15:03
SHARE
MIA COOL ΕΠΙΛΟΓΗ

Τα Mango μποτάκια της Gigi Hadid κοστίζουν λιγότερο από 40 ευρώ


Τα δημοφιλή brands με τα stylish, οικονομικά κομμάτια είναι ψηλά στις προτιμήσεις των γυναικών και όχι άδικα.

Eκεί μπορούν να βρουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σε πολύ συμφέρουσες τιμές, εναρμονισμένα με τις πιο ενημερωμένες τάσεις της μόδας.

Tα style icons του σήμερα, έχουν τεράστια επιδραστικότητα στα social media. Οι fashion influencers παρασύρουν τις fashionista σε στιλιστικές περιπέτειες και τα trends που εμφανίζονται στο Instagram feed μας δεν έχουν τέλος.

H Gigi Ηadid είναι ένα από τα κορίτσια της μόδας που δεν ακολουθούν τις νέες τάσεις: τις δημιουργούν. Η νεαρή trend setter έκανε εμφάνιση στη Νέα Υόρκη -εκεί που τις τελευταίες ημέρες χτυπά η καρδιά της μόδας καθώς η Εβδομάδα Μόδας βρίσκεται σε εξέλιξη- με τα παπούτσια που ίσως κλέψουν την καρδιά σας.

Τα κόκκινα Mango snakeskin (σσ. το snakeskin είναι μια τάση που βλέπουμε συνεχώς στο Instagram) ankle boots της Gigi Hadid είναι μια ιδανική πρόταση για το φθινόπωρο: ένα στοιχείο που μπορεί να κάνει -χωρίς προσπάθεια- τις εμφανίσεις σας να ξεχωρίζουν.

Tα ankle boots είναι ένα από τα must-have κομμάτια της φθινοπωρινής και χειμερινής γκαρνταρόμπας σας. Μια άνετη επιλογή που είναι πάντα στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων (μαζί με τα sneakers).

Τα παπούτσια που έχουμε λατρέψει μας συντροφεύουν από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ, στην έξοδό μας.

H Gigi Hadid συνδύασε τα Mango ankle boots της με ένα casual chic σύνολο και ένα oversized τζάκετ. Τόσο cool!

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Bρείτε τις μπότες Mango εδώ: