Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
STYLISH EΜΦΑΝΙΣΗ

Αυτά τα παπούτσια της Sarah Jessica Parker είναι η πιο fashionable πρόταση της νέας σεζόν


Οταν η Sarah Jessica Parker δεν ετοιμάζει κάποιο νέο τηλεοπτικό ή κινηματογραφικό project και δεν δίνει το παρών σε κάποιο gala, εξαντλεί την δημιουργικότητά της στο μεγάλο της πάθος.

Στο brand που φέρει την υπογραφή της και έχει κερδίσει μια θέση στην καρδιά των fashionista -που πίνουν νερό στο όνομα της φανταστικής ηρωίδας που δημιούργησε τη δική της fashion «σχολή», της Carrie Bradshaw.

H Βασίλισσα του στιλ άνοιξε μια νέα SJP μπουτίκ στο Mανχάταν, έναν ακόμα παράδεισο για τις γυναίκες που έχουν μυηθεί στη φιλοσοφία που διατρέχει τις συλλογές της.

Με τις δημιουργίες της θέλει να απευθύνεται στη γυναίκα που κυκλοφορεί στην πόλη: μια κανονική γυναίκα που ζει στους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας και θέλει παράλληλα να φροντίζει την εμφάνισή της: πρώτα για να αρέσει στον εαυτό της. «Είναι η γυναίκα που θέλω να ευχαριστήσω», δηλώνει η ίδια στο Vanity Fair.

Η Sarah Jessica Parker με την πρόσφατη εμφάνισή της, μας δίνει μια υπέροχη στιλιστική πρόταση για all day φθινοπωρινές εμφανίσεις. Ένα σκούρο τζιν παντελόνι (που αγκαλιάζει τη σιλουέτα), ένα λευκό πουκάμισο και το «σωστό» παπούτσι δημιουργούν έναν αλάνθαστο συνδυασμό.

Η ηθοποιός και σχεδιάστρια ξέρει καλά τι να φορέσει και πότε να το φορέσει και αυτό την κάνει να ξεχωρίζει. Κάθε φορά μας πείθει ότι έχει κάνει την κατάλληλη επιλογή. 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Το Madewell τζιν της Sarah Jessica Parker με ξέφτια στο τελείωμα μπορείτε να το βρείτε εδώ: 

Τα παπούτσια που επέλεξε η ιέρεια του στιλ είναι από μόνα τους μια πρόταση για τη νέα σεζόν: τα Οxford ψηλοτάκουνα μποτάκια της με την sparkling διάσταση, έκαναν τη διαφορά. 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

 

Τα παπούτσια της Sarah Jessica Parker, όπως και όλη τη συλλογή της μπορείτε να τα βρείτε εδώ: 

To νέο κατάστημα της Sarah Jessica Parker στη Νέα Υόρκη είναι γεγονός! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πήραμε μια γεύση!

Ενας ακόμα «ναός» για τις απανταχού shoe lovers!