Instagram @chrismpo
Instagram @chrismpo
15|09|2018 10:51
SHARE
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε Celia Kritharioti Cοuture για να συναντήσει από κοντά την Ριάνα


Ο fashion month έχει ξεκινήσει και όπως πάντα, πρώτος σταθμός της μόδας είναι η Νέα Υόρκη.

Η Εβδομάδα Μόδας στην αμερικάνικη πρωτεύουσα ολοκληρώθηκε και όπως κάθε σεζόν, εντυπωσίασε.

Εκθαμβωτικά show, ενδιαφέρουσες συλλογές, λαμπερές παρουσίες, αλλά και ευτράπελα, ήταν μόνο μερικά απ’ όσα είδαμε.

Το κλείσιμο του θεσμού ανέλαβε να παρουσιάσει η διάσημη σταρ της ποπ μουσικής, Ριάνα, στο τέταρτο ετήσιο Diamond Ball, του Ιδρύματος Clara Lionel στην Cipriani Wall Street, όπου βρεθήκαν πολλοί καταξιωμένοι σταρ και celebrities.

Φυσικά η τραγουδίστρια μάγεψε για ακόμα μια φορά με την παρουσία της.

Εκεί, ήταν και η «δική» μας Χριστίνα Μπόμπα, που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, μέσα στην υπέροχη δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη.

Για να παρευρεθεί στο κορυφαίο αυτό event, η Χριστίνα εμπιστεύθηκε την γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια (όπως άλλωστε έκανε και για το νυφικό του γάμου της με το Σάκη Τανιμανίδη) και όπως αποδείχτηκε, πολύ καλά έκανε, αφού κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις με την εμφάνιση της.

To μακρύ φόρεμα, με διαφάνεια σε nude τόνους, τα κεντημένα κρύσταλλα και τα ζωηρά, χειροποίητα κρόσσια, που κινούνταν καθώς περπατούσε, μάγεψαν όσους βρέθηκαν εκεί.

 

 

Οι λεπτομέρειες, ήταν που έκαναν τόσο ιδιαίτερο, το φόρεμα με το ντεκολτέ και τα μακριά μανίκια. Το gown ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της Χριστίνας που έκοβε την ανάσα.

Η ίδια μοιράστηκε ένα μικρό βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να την θαυμάζουμε, καθώς περπατά με αυτοπεποίθηση στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Όσο για την αγαπημένη fashion designer μας έκανε για άλλη μια φορά περήφανες.