Diesel
Diesel
DIESEL

Η νέα καμπάνια της DIESEL «κόβει» το μίσος των haters στα μέτρα μας

Όλοι έχουμε υπάρξει θύματα αρνητικών σχολίων και κριτικής στα social media.

Ότι και να κάνεις online, πάντα υπάρχει κάποιος που θα σε κριτικάρει. Και όταν μας «χτυπάει» το αναίτιο αυτό μίσος, οι περισσότεροι από μας, κάνουμε πίσω. Όμως, το να κρυβόμαστε και να αισθανόμαστε άσχημα γι’ αυτό, δεν ωφελεί σε κάτι.

Η αλήθεια είναι, ότι όσο περισσότερο μοιράζεσαι το μίσος που λαμβάνεις και όσο το αντιμετωπίζεις με ειρωνεία και απαξίωση, τόσο λιγότερη δύναμη έχει και τόσο λιγότερο κακό σου κάνει. Γι’ αυτό λανσάρουμε το Haute Couture.

Μία μοναδική συλλογή που σχεδιάστηκε για να κάνει ακριβώς αυτό: Να αποδυναμώσει το μίσος που δεχόμαστε.

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε να το κάνουμε αυτό είναι να μοιραστούμε τη δική μας εμπειρία! Πήραμε λοιπόν κάποια από τα hate που έχει δεχτεί η Diesel ως Brand όπως το «Diesel is Dead» και «Diesel is not cool anymore» και με υπερηφάνεια τα μετατρέψαμε σε μοναδικά κομμάτια μόδας.

Και καθώς κανείς δε δέχεται περισσότερο μισός από τους celebrities και τα ονόματα που ακολουθούμε στα social media, ενώσαμε όλες αυτές τις διεθνείς προσωπικότητες σε ένα γκρουπ το οποίο συμπεριλαμβάνει τους Nicki Minaj, Gucci Mane, Bella Thorne, Bria Vinaite, Tommy Dorfman, Miles Heizer, Yovanna Ventura, Barbie Ferreira, Yoo Ah-In and Jonathan Bellini για να μας βοηθήσει να δώσουμε ένα σημαντικό μήνυμα!

«The more hate you wear the less you care».

Οι άνθρωποι αυτοί διάλεξαν τα χειρότερα σχόλια που έχουν δεχτεί ποτέ κι εμείς σχεδιάσαμε αποκλειστικά τα Haute Couture κομμάτια για τον καθένα από αυτούς.

Τη Nicki Minaj την έχουν αποκαλέσει «The Bad Guy». Ο Gucci Mane δέχτηκε το σχόλιο «Fuck You, Imposter». Η Bella Thorne ονομάστηκε «Slut» και ο Tommy Dorfman αποκαλέστηκε «Faggot». Όλα αυτά τα σχόλια αποτελούν τώρα μία limited edition συλλογή που θα είναι διαθέσιμη από τις 19 Σεπτεμβρίου στο diesel.com, σε όλα τα Diesel stores και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Η Diesel θα δημοσιεύσει στα social media μία σειρά από βίντεο για το κάθε μέλος του cast. Στα video οι πρωταγωνιστές χορεύουνε και με ειρωνικό τρόπο απαξιώνουν το μίσος που έχουν δεχτεί και μας μεταφέρουν το μήνυμα της καμπάνιας.

Αυτό το κάνουμε για να εμπνεύσουμε όλους εκεί έξω, να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό Haute Couture κομμάτι.

Από τις 6 Οκτωβρίου στα Diesel Stores στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη οι πελάτες μας θα μπορούν να δημιουργούν το δικό τους μοναδικό κομμάτι και να φορούν το χειρότερο σχόλιο που έχουν δεχτεί ποτέ. Μέρος των εσόδων των πωλήσεων αυτών των κομματιών θα διατεθεί από τη Diesel για την υποστήριξη των anti-bullying και cyberbullying προγραμμάτων διαφόρων χωρών μέσω του του OTB foundation.

 

 

 

 

Η NICKI MINAJ και η DIESEL σε ένα ΜΙΝΙ-RUNWAY SHOW στο Μιλάνο για το λανσάρισμα της νέας συλλογής HAUTE COUTURE.

Η Minaj εμφανίστηκε στο κατάστημα της Diesel στο San Babila για μια μίνι επίδειξη και παρουσίαση για την προώθηση της HAUTE COUTURECOLLECTION (διαθέσιμη στην Ελλάδα σε όλα τα Diesel stores και επιλεγμένα καταστήματα).

Το HAUTE COUTURE είναι ένα τολμηρό νέο μήνυμα από τη Diesel. Δηλώνει: : the more hate you wear, the less you care. Μας ενθαρρύνει να αντιμετωπίζουμε το μίσος που δεχόμαστε στα social media με θάρρος και να μην το κρύβουμε!

Η Minaj είναι το πρόσωπο κα της καμπάνιας της Diesel Haute Couture, και δεν είναι λίγες οι φορές που δέχεται το online μίσος στο διαδίκτυο. Το Instagram-tease της ανέβηκε παράλληλα με την εξής ενέργεια στο κατάστημα San Babila του Diesel: οι βιτρίνες είχαν γκράφιτι με τη φράση "DIESEL IS DEAD".

Από τις 6:00 πμ, οι fans περίμεναν στην πλατεία San Babila. Μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησε η εκδήλωση στις 6:00 μ.μ., υπήρχε ένα τεράστιο πλήθος από θαυμαστές που περίμεναν τη βασίλισσα τους.

Μια σύντομη πασαρέλα άνοιξε το event έξω από το κατάστημα. Δέκα μοντέλα εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί, καθένα από τα οποία φορούσε τη συλλογή Haute Couture.

Ολοκληρώθηκε με τη σταρ να κλείνει τον catwalk και να υπογράφει αυτόγραφα.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε ένα private event με τον ιδρυτή της Diesel Renzo Rosso να καλωσορίζει πολλές ιταλικές και διεθνείς προσωπικότητες και φίλους.

Η καμπάνια Haute Couture κυκλοφόρησε επισήμως στις 19 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει, μαζί με τη Minaj, άλλα ταλέντα, όπως οι Gucci Mane, Bella Thorne, Bria Vinaite, Tommy Dorfman, Miles Heizer, Yovanna Ventura, Barbie Ferreira, Yoo Ah-In και Jonathan Bellini.