Instagram @georgegarnier
Instagram @georgegarnier
26|09|2018 15:25
SHARE
BRIDAL LOOK

Όλο το Ιnstagram μιλά για την νύφη με το κοστούμι και τις εσπαντρίγιες -Έκανε τη διαφορά


Μας αρέσουν τα νυφικά φορέματα, όμως, αγαπάμε λίγο περισσότερο τα νυφικά look με προσωπικότητα.

Οι νύφες που βάζουν κάτι από το προσωπικό τους γούστο την ημέρα του γάμου τους, -χωρίς να τις ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων- έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Κάθε νύφη πρέπει να φορά αυτό που την κάνει να αισθάνεται υπέροχη, είτε πρόκειται για ένα σχέδιο κλασικό, είτε για ένα vintage, είτε για κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο.

Κάθε φορά που μια νύφη αποφασίζει να κάνει την ανατροπή, φορώντας για παράδειγμα ένα τεράστιο καπέλο από ψάθα Jacquemus ή μια δερμάτινη ζώνη και καουμπόικες μπότες, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Όταν, λοιπόν, είδαμε αυτή την όμορφη, «διαφορετική» νύφη του Instagram ενθουσιαστήκαμεΗ Marina Guergova, creative director του δικού της ομώνυμου brand ρούχων, έγινε viral. 

Για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της, επέλεξε να ντυθεί στα λευκά, -για την ακρίβεια στα εκρού-, με κομψό κοστούμι, δαντελένιο τοπ και εσπαντρίγιες.

Η στιλάτη νύφη φορούσε μακρύ blazer, ψηλόμεσο φαρδύ παντελόνι και από μέσα ένα δαντελένιο cropped τοπ.

Το σακάκι της είχε στις τσέπες μαύρη λεπτομέρεια που δημιουργούσε μια κομψή αντίθεση, ενώ οι ρομαντικές εσπαντρίγιες έκλεψαν την παράσταση στο look της. 

Και ο γαμπρός, όμως, υιοθέτησε ένα στιλ πιο νεανικό και sporty με απαλό γαλάζιο κοστούμι και λευκά sneakers. Oι δύο τους μοιράστηκαν στο Ιnstagram φωτογραφίες από την όμορφη στιγμή και τα like «έπεσαν βροχή».