Helmi Sample Bazaar and More -Tα αγαπημένα σας Helmi έως και 70% φθηνότερα | 0 bovary.gr
Helmi Sample Bazaar and More -Tα αγαπημένα σας Helmi έως και 70% φθηνότερα | 0 bovary.gr
05|10|2018 15:57
SHARE
HELMI ΒΑΖΑΑR

Helmi Sample Bazaar and More -Tα αγαπημένα σας Helmi έως και 70% φθηνότερα


Το Bazaar που πλέον έγινε θεσμός, επιστρέφει.

Η εταιρεία Helmi για δεύτερη χρονιά, μετά τα προηγούμενα επιτυχημένα bazaar, μας δίνει ξανά ραντεβού στους νέους της χώρους, κάνοντας ένα μεγάλο και μοναδικό Χειμερινό bazaar στο Showroom της από Πέμπτη 11/10 έως και Σάββατο 13/10 με εκπτώσεις έως 70%!!

Έχοντας καταργήσει όλα τα outlet καταστήματα της, η Helmi μας δίνει μια μοναδική ευκαιρία να βρούμε όλα τα αγαπημένα μας ρούχα καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ και παπούτσια σε απίστευτα χαμηλές τιμές!

Για να εξασφαλίσουμε την είσοδο μας, μπαίνουμε στο website της Helmi www.helmi.gr, πατώντας στην κατηγορία Bazaar και αποθηκεύουμε την πρόσκληση μας, η οποία θα μας ζητηθεί κατά την άφιξη μας!

Let the shopping begin!!!

Τα ρούχα της Helmi, Τα οποία σχεδιάζονται και παράγονται κυρίως στην Ελλάδα, ξεχωρίζουν για τα μαλακά τους υφάσματα, την άνεση των γραμμών τους και την διαφορετικότητα των σχεδίων τους.

Στην νέα, ανανεωμένη συλλογή της, με ρούχα αέρινα και θηλυκά όσο ποτέ, συνεχίζει προς την μίνιμαλ κομψότητα,  η οποία στηρίζεται σε λιτές, άνετες και καθαρές γραμμές, σε συνδυασμό πάντα με την σχεδιαστική πινελιά της, που ορίζει εδώ και χρόνια την ταυτότητα των ρούχων της.

Η εταιρεία απευθύνεται σε κάθε γυναίκα, ανεξάρτητου ηλικίας, η οποία θέλει να καλύψει τις ανάγκες της καθημερινότητάς της, με ρούχα που της προσφέρουν άνεση και ελευθερία.

Η συλλογή ολοκληρώνεται με πλήθος αξεσουάρ και χειροποίητων κοσμημάτων με την υπογραφή της σχεδιάστριας Karin Argyriou, η οποία συνεργάζεται αποκλειστικά με την εταιρεία Helmi, δίνοντας την δυνατότητα για ολοκληρωμένες προτάσεις.