H καμπάνια Moschino x H&M είναι γεγονός -Oι πρώτες εικόνες από την πολυαναμενόμενη συλλογή | 0 bovary.gr
H καμπάνια Moschino x H&M είναι γεγονός -Oι πρώτες εικόνες από την πολυαναμενόμενη συλλογή | 0 bovary.gr
MOSCHINO X Η&Μ

H καμπάνια Moschino x H&M είναι γεγονός -Oι πρώτες εικόνες από την πολυαναμενόμενη συλλογή


Λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης συνεργασίας Moschino x H&M, ο σχεδιαστής μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από την καμπάνια.

Ο Jeremy Scott αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες από την καμπάνια για την συλλογή μέσα από το Ιnstagram του. Πρωταγωνίστρια -ποια άλλη- από την μούσα του Gigi Ηadid που φωτογραφήθηκε φορώντας τα κομμάτια από τον Steven Meisel.

O fashion designer έγραψε στην λεζάντα «Δημιούργησα αυτή τη συλλογή ως δώρο στους οπαδούς μου».

Σε μια δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε τα μοντέλα Imaan Hammam, Rianne Van Rompaey, Soo Joo, Vittoria Ceretti και Stella Maxwell ντυμένα με μεταλλικές αποχρώσεις, δέρμα και μερικά από τα κορυφαία αξεσουάρ.

Ξέρουμε καλά το στιλ Moschino και δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο.

Ο Scott σχεδίασε αυτή την συλλογή για τους νεαρότερους θαυμαστές του οίκου που δεν έχουν υψηλό budget.

 

 

 

«Αυτή η συνεργασία με κάνει να αισθάνομαι ότι μπορώ να προσφέρω κάτι και πάλι. Πολλοί νέοι αγαπούν τα ρούχα μου ... μου αρέσει που τώρα θα είναι οικονομικά προσιτά».

Είναι ο τελευταίος στον αυξανόμενο κατάλογο των αξιοσημείωτων σχεδιαστών με τους οποίους η H & M έχει συνεργαστεί, μετά τους Alexander Wang, Maison Martin Margiela, Jimmy Choo και Versace.

Η Moschino x H & M θα περιλαμβάνει γυναικεία και ανδρικά ρούχα, με casual κομμάτια που κυμαίνονται από 20 ως 260 ευρώ. Μοντέρα κομμάτια, fun, φουτουριστικά.

H Gigi στην καμπάνια ποζάρει με αυτοπεποίθηση φορώντας ένα δερμάτινο φόρεμα και ψηλοτάκουνες μπότες πάνω από το γόνατο με αξεσουάρ και κοσμήματα σε τόνους του χρυσού.

 

 

Το αποτέλεσμα: Εxtra, extra extra.

H συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου. Δεν βλέπουμε την ώρα.