Instagram @olympiagreece
Instagram @olympiagreece
ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Η Μαρία Ολυμπία με τον Παύλο στον βασιλικό γάμο -H παραμυθένια φωτογραφία με θηλυκό Dolce & Gabbana φόρεμα


Ο βασιλικός γάμος της πριγκίπισσας Ευγενίας με τον Τζακ Μπρούκσμπανκ εντυπωσίασε.

Το νυφικό, οι λεπτομέρειες, οι λαμπεροί καλεσμένοι μονοπώλησαν το ενδιαφέρον.

Ανάμεσα στις εξέχουσες προσωπικότητες που βρέθηκαν εκεί ήταν φυσικά η πριγκίπισσα Ολυμπία, με τους γονείς της Παύλο Γλύξμπουργκ και Μαρί Σαντάλ.  

Η Μαρία Ολυμπία, εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ήταν μία από τις πιο κομψές παρουσίες στο γάμο με το φόρεμά της να αποσπά τα πιο θετικά σχόλια.

Το κόκκινο φόρεμά της με τα κεντήματα είναι δημιουργία του ιταλικού οίκου Dolce & Gabbana με τον οποίο συνεργάζεται από το ξεκίνημα κιόλας της καριέρας της στο μόντελινγκ. Το φόρεμα χωρίς ώμους με μήκος μέχρι το γόνατο και πολύχρωμες κεντημένες λεπτομέρειες ήταν ιδανικό για την περίσταση.

Μάλιστα η Μαρία Ολυμπία μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ίσως την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία που τραβήχτηκε στο γάμο στο κάστρο Γουίνσδορ.

Η ίδια ποζάρει με τον πατέρα της έξω από το επιβλητικό κάστρο σε μια φωτογραφία βγαλμένη από παραμύθι. Ο αέρας φυσά δυνατά και η κίνησή τους μοιάζει σχεδόν χορευτική.

 

 

Και η μητέρα της, όμως, Μαρί Σαντάλ μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τον γάμο στο οποίο ποζάρει με τις άλλες κυρίες που παρευρέθηκαν και μας δείχνουν τα ιδιαίτερα καπέλα τους.

Η Μαρία ολύμπια εμφανίζεται και εδώ και κλέβει την παράσταση.

Οι φωτογραφίες απέσπασαν χιλιάδες θετικές αντιδράσεις στο Instagram και κάνουν το γύρο του διαδικτύου.