Pinko
Pinko
PINKO

Η φθινοπωρινή συλλογή Pinko For Invicta είναι μοντέρνα και glam


Η δημιουργικότητα, το χρώμα και η ενέργεια που χαρακτηρίζει την PINKO συναντά την pop αισθητική και την πρακτικότητα της συλλογής Invicta, φέρνοντας στη ζωή μία capsule collection που είναι fun, μοντέρνα και glam.

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από την κληρονομιά του εμβληματικού brand που καθιερώθηκε το 1906 και είναι συνδεδεμένο με τους αθλητικούς κόσμους της αναρρίχησης, του ski και του urban στυλ.

Η συλλογή επαναπροσδιορίζει τους αισθητικούς κώδικες του 80s sportswear, δίνοντας νέο νόημα στο color blocking, στους όγκους και την «εμμονή» με τα λογότυπα στην πιο σύγχρονη μορφή τους, συνδυάζοντας παράλληλα υφάσματα και υλικά τελευταίας τεχνολογίας.

DOWN-FREE DOWN: Τα καπιτονέ jackets «σπάνε τους κανόνες» του activewear και μετατρέπονται στους απόλυτους πρωταγωνιστές του καθημερινού ντυσίματος, με το χαρακτηριστικό λείο nylon υλικό τους και τις διάφορες εκδοχές μήκους και σχήματος τους.

Το τεχνητό down filling εγγυάται απόλυτη άνεση με σεβασμό προς το περιβάλλον, μένοντας πάντα στη μόδα. Όλα τα μοντέλα είναι διαθέσιμα σε εκδοχές για γυναίκες και μικρά κορίτσια.

Τα λογότυπα της PINKO κατακτούν αυτήν την επανέκδοση του εμβληματικού Jolly και Minisac backpack.


 

Pinko
Pinko
Pinko
Pinko
Pinko
Pinko
Pinko
Pinko
Pinko
Pinko
Pinko
Pinko
Pinko
Pinko