RIEN
RIEN
25|10|2018 13:44
SHARE
RIEN

RIEN: Μια φορά κι έναν καιρό, η μόδα ερωτεύτηκε τα παραμύθια


H χειμερινή συλλογή του ελληνικού brand RIEN και της πολυτάλαντης σχεδιάστριας Πέννυ Βόμβα, αποκαλύφθηκε και σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της.

Ονομάζεται «Follow Me Into The Woods» και είναι το λιγότερο, ονειρεμένη.

Με ένα πολύ ξεχωριστό και διαφορετικό concept, η φωτογράφηση της κολεξιόν έχει έντονες αναφορές στα παραμύθια που έχουμε λατρέψει. Η πραγματική μαγεία όμως, έγκειται στο γεγονός ότι η σχεδιάστρια κατάφερε αβίαστα, να δώσει έναν σύγχρονο αέρα high fashion στις δημιουργίες της, ισορροπώντας σε απόλυτη αρμονία, επιρροές από τα παραμύθια, την τέχνη και την pop κουλτούρα.

Αιθέρια υφάσματα, κεντήματα με παγιέτες, κρόσσια και διαφάνειες, είναι τα βασικά στοιχεία που επικρατούν στην χειμερινή κολεξιόν.

Είναι λες και η σχεδιάστρια φαντάστηκε τι θα φορούσαν η Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων, η Ωραία Κοιμωμένη και η Χιονάτη, εάν ζούσαν στον 21ο αιώνα και μετά δημιούργησε αυτή την κολεξιόν.

Ρούχα που ακολουθούν την κίνηση του σώματος, αγκαλιάζουν το γυναικείο κορμί και κάνουν μια γυναίκα να νιώθει τόσο ξεχωριστή, όσο και η ίδια της η προσωπικότητα.

Rien
Rien

Οι χειμερινές δημιουργίες του RIEN περιλαμβάνουν παραμυθένια γυναικεία ρούχα όπως δαντελένια φορέματα, που παραπέμπουν στις γυναίκες της Αναγέννησης, εντυπωσιακά κιμονό και παντελόνια κεντημένα με παγιέτες. Ζακέτες, jackets και φορέματα με fringes, που θα φορούσαν τα fashion icons των 60’s στην Νέα Υόρκη, αλλά και κάπες βγαλμένες από τα όνειρα στις «Χίλιες και μία νύχτες.»

Ανακάλυψε την συλλογή A/W 2018 του RIEN online στο rien.gr ή σε επιλεγμένες boutiques στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Καλωσήρθες στο μαγεμένο δάσος της μόδας.

Rien
Rien
Rien
Rien
Rien
Rien
Rien
Rien
Rien
Rien
Rien
Rien