Σούπερ δώρα για τις Θεσσαλονικιές: Κερδίστε ένα Blackblom Unisex T-shirt ή ένα βραχιολάκι-φυλαχτό ArTexnima | 0 bovary.gr
Σούπερ δώρα για τις Θεσσαλονικιές: Κερδίστε ένα Blackblom Unisex T-shirt ή ένα βραχιολάκι-φυλαχτό ArTexnima | 0 bovary.gr
25|10|2018 11:50
SHARE
FASHION ROOM SERVICE

Σούπερ δώρα για τις Θεσσαλονικιές: Κερδίστε ένα Blackblom Unisex T-shirt ή ένα βραχιολάκι-φυλαχτό ArTexnima


Είμαστε λιγότερο από μια εβδομάδα πριν το The Fashion Room Service Thessaloniki στο COLORS URBAN HOTEL!

Την 31η Οκτωβρίου, το πολυαναμενόμενο fashion party «πηγαίνει» Θεσσαλονίκη παρέα με τον OFFRADIO! Aπό τις 16.00 τα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια του ξενοδοχείου θα υποδεχτούν το πιο cool κοινό της πόλης το οποίο θα δει αγαπημένα fashion brands και θα ανακαλύψει νέους σχεδιαστές και labels.  

Ένα από τα brands που θα παρουσιαστούν στο The Fashion Room Service Thessaloniki είναι το BLACKBLOM. Με αγάπη για το illustration και τα ευφάνταστα σχέδια, τα ρούχα BLACKBLOM υπόσχονται να φέρουν έναν παιχνιδιάρικο τόνο στην καθημερινότητά σας. Ρούχα με χαρακτήρα και prints που εξασφαλίζουν κομπλιμέντα και σχόλια τύπου «από που το πήρες αυτό;!».

Το brand boho κοσμημάτων ArTexnima κλείνει το μάτι στις γυναίκες και τους προτείνει να τολμήσουν την διαφορά. Το μεγαλύτερο μέρος των κοσμημάτων ανήκουν στην κατηγορία one of a kind jewelry! Αυτό σημαίνει ότι δεν επαναλαμβάνεται ποτέ ακριβώς το ίδιο σχέδιο και απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που θέλει να έχει το δικό της κόσμημα.  Αν αναζητάς ένα κόσμημα που να σου υπενθυμίζει την ανέμελη και ξέγνοιαστη πλευρά σου, το ArTexnima είναι για σένα!

Θέλετε να κάνετε δικό σας κάτι από αυτά τα cool brands και να πάτε στο πιο fashion event του φθινοπώρου; Κερδίστε ένα Blackblom Unisex T-shirt ή ένα βραχιολάκι-φυλαχτό από ArTexnima και ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους δημιουργούς τους! Απλώς αφήστε σχόλιο λέγοντας μας από ποιο brand θέλετε το δώρο σας και πηγαίνετε στο FASHION ROOM SERVICE να το δείτε από κοντά, λέγοντας το όνομα σας.

Οδηγίες Συμμετοχής:

1. Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από το αντίστοιχο facebook post του διαγωνισμού στη σελίδα μας, κάνοντας tag το brand από το οποίο θέλετε το δώρο σας.
2. Ελάτε στο Fashion Room Service την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου να δείτε από κοντά τα brands, και πείτε στο αντίστοιχο δωμάτιο ότι λάβατε μέρος στο διαγωνισμό, αφήνοντας το Facebook Name σας. Αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση!
3. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την ημέρα του Fashion Room Service στις 21.00 

Οπότε για παράδειγμα αν θέλετε το t-shirt από BLACKBLOM το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σχολιάσετε κάνοντας tag το brand: "BLACKBLOM" και να έρθετε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στο Colors Urban Hotel, να πάτε στο δωμάτιο των Blackblom και να τους πείτε ότι έχετε δηλώσει συμμετοχή.