Instagram @laskarina_collection
Instagram @laskarina_collection
26|10|2018 12:37
SHARE
FASHION ROOM SERVICE

The Fashion Room Service Thessaloniki -Κερδίστε δύο τέλεια δώρα


Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν το The Fashion Room Service Thessaloniki στις 31 Οκτωβρίου στο COLORS URBAN HOTEL.

Το αγαπημένο fashion party «πηγαίνει» Θεσσαλονίκη στην παρέα με τον OFFRADIO. Ανοίγει τις πόρτες του στις 16.00 και υποδέχεται το cool κοινό της πόλης, το οποίο θα δει τα αγαπημένα του fashion brands και θα ανακαλύψει νέους σχεδιαστές και labels. 

Γνωρίστε ορισμένα από τα brands που συμμετέχουν στο πολυσυζητημένο party:

Το brand Laskarina ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2017 και αντλεί έμπνευση από την ελληνική ιστορία, τις παραδοσιακές φορεσιές και την αγάπη για τη μόδα. Το Laskarina προέρχεται από την Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, η οποία ήταν ηρωίδα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Σύμβολο γενναιότητας και κουράγιου, η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα αποτελεί την κύρια έμπνευση της συλλογής. Το πάντρεμα της παράδοσης με το σύγχρονο design έχουν ως αποτέλεσμα κομψά κοσμήματα που απευθύνονται σε γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίσουν.

 

 

Έντονα χρώματα, μεγάλες χάντρες και γεωμετρικά σχήματα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των κοσμημάτων Laskarina.

 

Με σκοπό την ανάδειξη του δυναμισμού της σημερινής γυναίκας, τα κοσμήματα Laskarina ξεχωρίζουν για την φρέσκια ματιά τους και το ανάλαφρο στιλ τους!

Στην Pukka κατασκευάζονται ποδιές υψηλής ποιότητας και αισθητικής εξοπλίζοντας με ένα σημαντικό εργαλείο τους εργαζόμενους στο χώρο της εστίασης και όχι μόνο.

Η ιδέα ανήκει στον bartender Τέο Τερζόπουλο όπου μέσα από την ιδιαίτερη αίσθηση που προσφέρει ένα φόρεμα ή ένα κοστούμι ραμμένο στα μέτρα μας εμπνεύστηκε για να ξεκινήσει να φτιάχνει custom made ποδιές με ευφάνταστα μοτίβα και υφάσματα.

Είναι χειροποίητη, ράβεται κατά παραγγελία από υφάσματα ή δέρματα άριστης ποιότητας, και σε συνδυασμό με την ξεχωριστή αισθητική της καλύπτει απόλυτα κάθε είδους ανάγκη που προκύπτει στο χώρο εργασίας ή ακόμα και στο σπίτι.

 

Θέλετε να κάνετε δικό σας κάτι από αυτά τα cool brands και να πάτε στο πιο fashion event του φθινοπώρου;

Κερδίστε ένα κολιέ από Laskarina ή μια ποδιά Pukka και ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους δημιουργούς τους! Απλώς αφήστε σχόλιο λέγοντας μας από ποιο brand θέλετε το δώρο σας και πηγαίνετε στο FASHION ROOM SERVICE να το δείτε από κοντά, λέγοντας το όνομα σας.

Οδηγίες Συμμετοχής:

1. Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από το αντίστοιχο facebook post του διαγωνισμού στη σελίδα μας, κάνοντας tag το brand από το οποίο θέλετε το δώρο σας.

2. Ελάτε στο Fashion Room Service την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου να δείτε από κοντά τα brands, και πείτε στο αντίστοιχο δωμάτιο ότι λάβατε μέρος στο διαγωνισμό, αφήνοντας το Facebook Name σας. Αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση!

3. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την ημέρα του Fashion Room Service στις 21.00 

Οπότε για παράδειγμα αν θέλετε την ποδιά από Pukka το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σχολιάσετε κάνοντας tag το brand: "pukka.gr" και να έρθετε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στο Colors Urban Hotel, να πάτε στο δωμάτιο των Pukka και να τους πείτε ότι έχετε δηλώσει συμμετοχή.