ALEX + HYPE
ALEX + HYPE
27|10|2018 16:25
SHARE
ALEX + HYPE

H Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και η ΗΥPE δημιουργούν την απόλυτη συλλογή για curvy γυναίκες


Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη σε συνεργασία με την εταιρεία HYPE παρουσίασε τη νέα της σειρά για curvy γυναίκες “alex + HYPE”, στο κεντρικό κατάστημα της HYPE στην Κηφισιά.

Οι εποχές αλλάζουν, η μόδα απευθύνεται σε όλους και τα πρότυπα διαφοροποιούνται….ευτυχώς! Το μοντέλο «copy/paste» δίνει την θέση του στην μοντέρνα και σύγχρονη τάση «dare to be different» Έτσι το plus size μπήκε εντυπωσιακά στην μόδα.

Το μονοπώλιο της μόδας σε X-SMALL είναι παρελθόν!

Η διαφορετικότητα σήμερα είναι «ΗΟΤ» όχι «ΝΟΤ».

Οι καμπύλες απενοχοποιούνται, τα κορίτσια έχουν δικαίωμα στο sexy μίνι που τις κολακεύει, στο Hot στενό που τις αναδεικνύει και στα Trends που αγαπούν!

H σειρά “alex + HYPE” by Alexandra Katsaiti σε συνεργασία με την εταιρεία HYPE είναι ο απόλυτος συνδυασμός style & styling για τα σημερινά κορίτσια που είναι πιο ψηλά, πιο ανεπτυγμένα, αγαπούν την μόδα, νιώθουν άνετα με το σώμα τους στο ΧL και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή στο MAX.

Η συλλογή “Alex + HYPE” ισορροπεί το trend με το class και συνδυάζει θηλυκότητα & δυναμισμό με παιχνιδιάρικη και τολμηρή άποψη για σύγχρονες γυναίκες με προσωπικότητα, που αγαπούν το στυλ και την μόδα και τολμούν να είναι ο εαυτός τους!

Καιρός να το τολμήσουμε όλοι.