Photo βασίλισσας Λετίθια Getty Images/ Ιdeal Image- Photo Mέγκαν Μαρκλ AP Images- Photo βασίλισσας Ράνια Splash / Ideal Image
Photo βασίλισσας Λετίθια Getty Images/ Ιdeal Image- Photo Mέγκαν Μαρκλ AP Images- Photo βασίλισσας Ράνια Splash / Ideal Image
ROYAL ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Το κομψό και θηλυκό ρούχο που βλέπουμε συνεχώς σε royal εμφανίσεις -Το επέλεξαν Λετίθια, Μέγκαν, Ράνια


Πίσω από κάθε royal εμφάνιση κρύβεται μια μικρή ιστορία για το στιλ.

Καμία λεπτομέρεια στο look τους δεν είναι τυχαία: αποκαλύπτει την στάση που κρατούν οι γυναίκες των βασιλικών οικογενειών απέναντι στις τρέχουσες τάσεις της μόδας, τον τρόπο που επιλέγουν για να εντυπωσιάσουν, τις γραμμές που τις κολακεύουν.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε εντοπίσει κοινά στοιχεία στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Είτε εμπιστεύονται μεγάλους οίκους φορώντας custom made δημιουργίες ή κομμάτια από τις τελευταίες συλλογές τους, είτε κάνουν ενδιαφέροντες συνδυασμούς με staples από την προσωπική τους γκαρνταρόμπα. 

Τα πληκτρολόγια των απανταχού fashion editors παίρνουν «φωτιά» μετά από κάθε τους εμφάνιση: βάζοντας στο μικροσκόπιο τις εμφανίσεις τους αντλούν στιλιστική έμπνευση. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς.

Σε πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της βασίλισσας Λετίθια, της Μέγκαν Μαρκλ και της βασίλισσας Ράνια, εντοπίσαμε ένα ρούχο που φαίνεται ότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των στιλιστικών προτιμήσεών τους.

Μιλάμε για την πλισέ φούστα (pleated skirt). 

Την είδαμε σε τρεις διαφορετικές royal εμφανίσεις.

Η πλισέ φούστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα κομμάτι που δεν έχει «εποχή». Μπορεί να φορεθεί την άνοιξη με ένα τοπ ή ένα πουκάμισο, το φθινόπωρο και τον χειμώνα με ένα πλεκτό ή ένα τοπ και ένα blazer, το καλοκαίρι με ένα T-Shirt. Είτε σε κλασικά χρώματα, είτε σε πιο έντονα, μπορεί να δημιουργήσει εντυπωσιακά και sophisticated σύνολα.

Μεγάλοι οίκοι μόδας (Gucci, Βurberry, Alessandra Rich), έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στο συγκεκριμένο κομμάτι στα shows τους στις Εβδομάδες Μόδας για την άνοιξη του 2019.

Πάμε να δούμε πώς την συνδύασαν οι τρεις γυναίκες: 

Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image

Η βασίλισσα Λετίθια, για την πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, επέλεξε μια χρυσή πλισέ φούστα από την προσωπική της συλλογή και την συνδύασε με τοπ (σσ. επίσης από την προσωπική της συλλογή) και παλτό με την υπογραφή του οίκου Felipe Varela -τον οποίο εμπιστεύεται πολύ συχνά για τις εμφανίσεις της. Οι μπότες ήταν από τον οίκο Magrit και η τσάντα είχαν την υπογραφή Nina Ricci.

ΑP Images
ΑP Images

Η Μέγκαν Μάρκλ επέλεξε ένα χρώμα που ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ. Το σκούρο μπλε outfit της είχε την υπογραφή του οίκου Givenchy. 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Η βασίλισσα Ράνια επέλεξε ένα baby pink midi φόρεμα με πιέτες (από μεταξωτή οργάντζα) και φαρδιά ζώνη (σσ. η ζώνη δημιούργησε ουσιαστικά ένα σύνολο με δύο κομμάτια-φούστα και πουκάμισο), από την fall συλλογή του οίκου Ralph & Russo για το 2018. 

Την πλισέ φούστα την συναντάμε στο σταυροδρόμι της θηλυκότητας και της κομψότητας. 

Διαβάστε επίσηςΗ βασίλισσα Ράνια φόρεσε υπέροχα μια από τις τοπ τάσεις της ερχόμενης άνοιξης

Elegant Λετίθια -H βασίλισσα φόρεσε το χρώμα του φθινοπώρου με τον πιο κομψό τρόπο

Royal Capsule Wardrobe -Tα 5 κομμάτια που βλέπουμε σε κάθε βασιλική γκαρνταρόμπα