Instagram @chiaraferragni
Instagram @chiaraferragni
CΗΙΑRA FERRAGNIxCONVERSE

Τα sneaker που σχεδίασε η Chiara Ferragni για την Converse είναι ό,τι πιο fashionable είδαμε τελευταία


Μια νέα περιπέτεια για τα iconic πάνινα παπούτσια Chuck Taylor: η mini capsule συλλογή Chiara Ferragni x Converse έρχεται και οι λάτρεις της μόδας θα την λατρέψουν.

Οι απανταχού fashionista θα φορέσουν τα κλασικά sneaker με την ξεχωριστή πινελιά και την υπογραφή της πιο διάσημης fashion blogger και influencer Chiara Ferragni.

H Chiara αποκάλυψε πριν έναν χρόνο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την επερχόμενη συνεργασία της με την Converse και οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν.

 Η στιγμή έφτασε. Τα Chuck Taylor στολίζονται με το signature μπλε μάτι, έμβλημα της Chiara.

Τα πάνινα παπούτσια Chuck Taylor προσαρμόζονται με τα χρόνια στις τάσεις της μόδας. Το πρώτο μοντέλο χρονολογείται από το 1917 και κατασκευάστηκε στη Μασαχουσέτη από την εταιρεία που φέρει το όνομα του ιδρυτή Marquis Converse.

Τα αθλητικά συνδέθηκαν με το όνομα του θρυλικού παίκτη μπάσκετ των 20s, Chuck Taylor, ο οποίος τα φορούσε σε κάθε αγώνα.

Φορέθηκαν από ροκ είδωλα, skaters και καλλιτέχνες κι έγιναν ένα αντικείμενο λατρείας για πολλές γενιές.

Η limited edition Chiara Ferragni x Converse έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους Millennials (και Generation Z) και διατηρεί την παραδοσιακή γραμμή και υλικά της- την σόλα από καουτσούκ και τον  βαμβακερό καμβά.

 

 

Glitter, ποπ χρώματα και φυσικά το μάτι της Chiara θα αναβαθμίσουν το look σας και θα προσθέσουν μια glam πινελιά σε κάθε sporty σύνολο. Τα Chiara Ferragni x Converse θα είναι σύντομα διαθέσιμα στο chiaraferragnicollection.com

Chiara Ferragni x Converse
Chiara Ferragni x Converse
Chiara Ferragni x Converse
Chiara Ferragni x Converse
Chiara Ferragni x Converse
Chiara Ferragni x Converse