Philippe Wojazer/Ap
Philippe Wojazer/Ap
10|11|2018 09:34
SHARE
MΠΡΙΖΙΤ ΜΑΚΡΟΝ

Το παλτό της Μπριζίτ Μακρόν κατάφερε να μας ξαφνιάσει -Η απόχρωση που δεν περιμέναμε


Το πρωταρχικό καθήκον του Εμανουέλ και της Μπριζίτ Μακρόν είναι να εκπροσωπούν όσο το δυνατόν καλύτερα την χώρα τους ακόμα και off duty.

Ακόμα και οι ανεπίσημες εμφανίσεις τους μαζί είναι πάντα κομψές και προσεγμένες, ενώ το στιλ τους «φωνάζει» από μακριά ότι είναι Γάλλοι.

Το ζευγάρι έκανε μια βόλτα στην παραλία στο Deauville της Γαλλίας πριν από λίγες ημέρες: και οι δύο ήταν ντυμένοι ταιριαστά συνδυάζοντας κομψά και μοντέρνα πανωφόρια. Αγκάλιασαν με αυτόν τον τρόπο το «συμπληρωματικό» ντύσιμο και παρά την χαλαρή φύση της βόλτας τους μαγνήτισαν τα φλας.

Από την πλευρά της, η Μπριζίτ υιοθέτησε την τάση που θέλει τα κλασικά παλτό να βάφονται σε τολμηρές αποχρώσεις. Ωστόσο, αν και θαυμάζουμε το στιλ της, αυτή τη φορά μας «δίχασε» με την επιλογή του χρώματος.

Το πανωφόρι της σε κλασική γραμμή είχε έντονη ροζ απόχρωση και η αλήθεια είναι ότι αυτό μας ξάφνιασε. Το συνδύασε με μαντήλι με λογότυπο Louis Vuitton στον ίδιο τόνο. Ο γαλλικός οίκος, άλλωστε, είναι ένας από τους αγαπημένους της πρώτης κυρίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει το ιδιαίτερο, statement παλτό. Η Μπριζίτ «ανακύκλωσε» το look φορώντας το ίδιο ροζ πανωφόρι με το οποίο εμφανίστηκε στην Heritage Day της Γαλλίας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Η Μπριζίτ διατήρησε «ήσυχο» το υπόλοιπο σύνολο, που αποτελείτο από μαύρο πουλόβερ, τζιν και μαύρα μποτάκια με μεταλλικά τρουκς. 

Ο Εμανουέλ Μακρόν φορούσε δερμάτινο bοmber jacket με shearling επένδυση σε καφέ και σκούρο denim παντελόνι. Kαι οι δυο τους έδειχναν ήρεμοι καθώς απολάμβαναν το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Όσο για το παλτό της Μπριζίτ, αν αγαπάτε το ροζ θα σας ενθουσιάσει.