Splash/Ideal Image
Splash/Ideal Image
ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ

Οι γυναίκες έχουν «κολλήσει» με τα γυαλιά οράσεως της Κάιλι Τζένερ -Εμείς τα βρήκαμε


H Kάιλι Τζένερ, δεν παύει να απασχολεί τα μέσα, ενώ έχει εκατομμύρια ακόλουθους στα κοινωνικά δίκτυα και τo δικό της, ομώνυμο beauty brand Kylie Cosmetics που διατηρεί με τεράστια επιτυχία.

Αυτή τη φορά, η Κάιλι Τζένερ μοιράστηκε μέσω Instagram Stories την κυκλοφορία των προϊόντων μακιγιάζ της στο Ulta Beauty. Ωστόσο, οι θαυμαστές της φαίνεται ότι ενδιαφέρονταν περισσότερο για τα γυαλιά οράσεως τα οποία φορούσε.

Η Κάιλι, θέλοντας να αναποκριθεί στο ενδιαφέρον των θαυμαστών της, αποκάλυψε ότι τα γυαλιά της ανήκουν στον οίκο Prada.

«Για όλες όσες ρωτάτε, ναι αυτά είναι πραγματικά γυαλιά», λέει στην κάμερα. Όταν ήμουν μικρότερη, πάντα ήθελα χαριτωμένα γυαλιά οράσεως, πάντα ήθελα γυαλιά! Είχα την καλύτερη όραση όμως ... Τώρα που πρέπει να φορέσω γυαλιά, είναι απαίσιο».

 

 

Η Τζένερ συνέχισε: «Και ναι, είναι Prada. Γι' αυτά λαμβάνω τα περισσότερα κοπλιμέντα». Και αφού τελικά η συζήτηση με τους φαν εξελίχθηκε γύρω από το κομψό και σοφιστικέ αξεσουάρ, η Κάιλι παραδέχτηκε ότι έχει 4 ζευγάρια αλλά αυτά είναι τα τελευταία που απέκτησε.

 

 

Τα φοράει για να παρακολουθεί τηλεόραση τη νύχτα και καταλήγει να κοιμάται με αυτά όπως μας ενημερώνει. Και είναι αλήθεια ότι το κλασικό τετράγωνο σχήμα και ο κοκάλινος σκελετός, εκτός από διαχρονικά κομψός, είναι και απόλυτα ταιριαστός στο στιλ της. 

 

 

Τα γυαλιά οράσεως δεν είναι μόνο πρακτικά απαραίτητα, αλλά και ένα από τα πιο fashionable αξεσουάρ που μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την εμφάνισή σας.

Αν σας άρεσε η σοφιστικέ Κάιλι και ακόμα περισσότερο τα γυαλιά της, μπορείτε να τα αποκτήσετε εδώ.