i-D Concept Stores meet Dassios | 0 bovary.gr
i-D Concept Stores meet Dassios | 0 bovary.gr
12|11|2018 15:04
SHARE
I-D CONCEPT STORES

i-D Concept Stores meet Dassios


Τα i-D Concept Stores συναντούν τον διεθνή σχεδιαστή Δημήτρη Ντάσιο και παρουσιάζουν την 1η Δεκεμβρίου 2018, στο #iDAthens στο Κολωνάκι, μια συλλογή για το χειμώνα του 2018 – 19, που ο ίδιος επιμελήθηκε ειδικά για το συγκεκριμένο χώρο. 

Η σειρά παρουσιάζεται παράλληλα με τη συλλογή Dassios AW2018-19, η οποία διατίθεται αυτή τη στιγμή σε περισσότερους από 60 χώρους μόδας σε όλο τον κόσμο.

Χαρακτηριστικό της είναι τα denim jackets τα οποία αποτελούν μεγάλη επιτυχία σε διεθνές επίπεδο και τα οποία φέρουν διακοσμήσεις από αυθεντικές παραδοσιακές στολές απ’ όλο τον κόσμο.

Η συγκεκριμένη συλλογή εμπλουτίζεται με γούνες, μάλλινα πανωφόρια, αλλά και βραδινά βελούδινα φορέματα, στα οποία η υπογραφή του σχεδιαστή είναι εύκολα αναγνωρίσιμη. 

Οι τέχνες, οι παραδόσεις των λαών και τα ιδιαίτερα υλικά που συλλέγει από τα ταξίδια του αποτελούν πηγή έμπνευσης του σχεδιαστή Δημήτρη Ντάσιου, ενώ χαρακτηριστικό των δημιουργιών του είναι ο ανορθόδοξος συνδυασμός υλικών και χρωμάτων.

Η συγκεκριμένη σειρά θα διατίθεται στα καταστήματα i-D Concept Stores μέχρι τις 15.12.2018 και online στο: www.idconceptstores.com