Splash/Ideal image
Splash/Ideal image
MAX MARA

H νέα συλλογή γυαλιών Max Mara για το χειμώνα είναι ακραία stylish


Η νέα συλλογή γυαλιών Max Mara Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018/2019 εκφράζει έναν κώδικα εκλεπτυσμένης και διακριτικής αισθητικής.  

Με αφετηρία τις κομψές επιρροές της δεκαετίας του 1970, τα νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως επανερμηνεύουν τις ραφές του εμβληματικού παλτό Max Mara, ως αφαιρετική γραφιστική γραμμή στους βραχίονες, καθώς και την κλασική βελόνα, μέσα από καινούργιες χαρακτηριστικές και τολμηρές φόρμες που αποδίδουν φόρο τιμής στην πολύτιμη κληρονομιά του Οίκου Μόδας.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ MM WINTRY/G

Αυτή η τολμηρή, όσο και θηλυκή μάσκα από ασετάτ και μέταλλο μετουσιώνει την εμβληματική ιδέα της «βελόνας» - ένα χαρακτηριστικό θέμα στα γυαλιά ηλίου Max Mara - σε νέες, πιο ενημερωμένες της εκδοχές.  

Ο χαρακτηριστικός βραχίονας, που θυμίζει τη βελόνα που χρησιμοποιήθηκε για τα εμβληματικά γαζιά του παλτό της μάρκας, επανερμηνεύεται με σπορτίφ και σύγχρονη διάθεση σε αυτή την υπερμεγέθη φόρμα. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει μπλε ταρταρούγα με σκούρους μπλε φακούς, γκρι ταρταρούγα με σκούρους γκρι φακούς, καφέ ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με σκούρους γκρι φακούς.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ MM WIRE I

Αυτά τα λεπτά, οβάλ γυαλιά σε φόρμα πιλότου από ελαφρύ μέταλλο,

διαθέτουν διπλή γέφυρα και ασετάτ ή μεταλλικά ακροβραχιόνια με βραχίονες διπλού σύρματος, αποτελούν αναφορά στο ραφή του εμβληματικού παλτό Max Mara.

Τα γυαλιά ηλίου MM WIRE I χαρακτηρίζονται από διακριτικά μεταλλικά άγκιστρα στο μπροστινό τους, που συγκρατούν το περίγραμμα από ασετάτ γύρω από τους φακούς, αποπνέοντας

την εκλεπτυσμένη εκδοχή του διακριτικού σχεδιασμού.

Η κυλινδρική μεταλλική λεπτομέρεια στους βραχίονες είναι ιδιαίτερη,

καθώς φέρει το διακριτικό λογότυπο «Max Mara» χαραγμένο με λέιζερ.

Τα γυαλιά ηλίου MM WIRE I διατίθενται σε ταρταρούγα/χρυσό

με γκρι/κρεμ φακούς, χρυσό/γκρι με γκρι φακούς,

χακί γκρι/χρυσό με γκρι φακούς, χρυσό/μπεζ με καφέ φακούς

ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ MM 1357/G

Αντλώντας έμπνευση από την δεκαετία του 1990, αυτός ο υπερμεγέθης - αν και ελαφρύς - οβάλ σκελετός οράσεως, από συνδυασμό ασετάτ μπροστινού και μετάλλου, διαθέτει βραχίονες διπλού σύρματος, που αποτελούν τη γραφιστική ερμηνεία της ραφής του εμβληματικού παλτό Max Mara.

Η κυλινδρική μεταλλική λεπτομέρεια στους βραχίονες είναι ιδιαίτερη, καθώς φέρει το διακριτικό λογότυπο «Max Mara» χαραγμένο με λέιζερ. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει καφέ ριγέ ταρταρούγα, σκούρα ταρταρούγα και μαύρο.

ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ MM 1354

Αυτή η πολύ θηλυκή, εξαιρετικά ελαφριά, μεταλλική φόρμα «μάτι της γάτας» με ασετάτ ακροβραχιόνια, διαθέτει τη νέα άρθρωση και την εμβληματική λεπτομέρεια «πρίσμα», τόσο ως λειτουργικό όσο και ως διακοσμητικό στοιχείο, αποπνέοντας μια χαρακτηριστική αίσθηση σύγχρονου και τολμηρού σχεδιασμού.

Το μοντέλο διατίθεται σε ροζ χρυσό, ανοιχτό χρυσό και ροζ.  

H συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως MaxMara παράγεται και διανέμεται από την Safilo.