2WO+1NE=2
2WO+1NE=2
2WO+1NE=2

2WO+1NE=2 -Μια ασυνήθιστη εξίσωση ενός ελληνικού fashion label


Το 2WO+1NE=2 (2+1=2) μοιάζει με μια ασυνήθιστη, μοντέρνα εξίσωση.

Είναι το νέο, ελληνικό fashion brand, που δημιουργήθηκε το 2017 από τις Στέλλα Παναγοπούλου και Βαλίσια Γκότση.

Συνδυάζοντας τη φιλοσοφία του μινιμαλισμού με επιρροές από το αρχιτεκτονικό κίνημα του Deconstructivism, και με οικολογική συνείδηση, το 2WO+1NE=2 επικεντρώνεται στην πολιτισμική ρευστότητα μιας ολοένα και πιο νομαδικής γενιάς. Βασιζόμενη στην ιδέα του νομαδισμού, κάθε συλλογή είναι εμπνευσμένη και αφιερωμένη σε μια διαφορετική πόλη του κόσμου, αντλώντας στοιχεία από την κουλτούρα της. Η μουσική και η τέχνη, η αρχιτεκτονική, αλλά και οι κάτοικοι τα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ.

Η αποκρυστάλλωση αυτών των εννοιών, μορφών και σχημάτων διοχετεύεται στο σχεδιασμό και τη δημιουργία των κομματιών.

Το 2WO+1NE=2 βλέπει τα ρούχα ως πολυδιάστατες κατασκευές και όχι ως απλά καθημερινά αντικείμενα, ενώ στόχος είναι να κρατήσει ζωντανή τη γοητεία και την ερευνητική διάθεση της μόδας.

Για φέτος το χειμώνα, το brand ταξιδεύει στο Los Angeles της δεκαετίας του ‘40, δημιουργώντας μια συλλογή που αντανακλά μια πιο σκοτεινή πλευρά, μέσα από μια μαύρη και γκρίζα χρωματική παλέτα, επηρεασμένη εξολοκλήρου από τις έντονες ασπρόμαυρες αντιθέσεις, τις δραματικές φωτοσκιάσεις που χαρακτηρίζουν τα film noir.

Η Los Angeles συλλογή απεικονίζει έναν κόσμο που εκτυλίσσεται μέσα στη νύχτα.

Κάθε κομμάτι της είναι εμπνευσμένο και έχει το όνομα μιας ηρωίδας film noir, ενώ αποπνέει αέρα femme fatale. Αισθησιασμός και σεξουαλικότητα.

Οι γραμμές αυστηρές εκφράζονται μέσα από μίντι φούστες και deux pieces, κομψά πανωφόρια με τονισμένη μέση, ανατρεπτικές φόρμες και αναπάντεχους όγκους.

Τέλος οι λεπτομέρειες όπως οι γιακάδες και οι φιόγκοι δημιουργούν τα πιο θηλυκά σύνολα και vintage look με dark αισθητική.

 Ακολουθήστε το 2WO+1NE=2 (2+1=2) στο Facebook και το Ιnstagram.