shutterstock.com
shutterstock.com
ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ

Είσαι ξανθιά; Αυτά είναι τα χρώματα που σε κολακεύουν


Το ξανθό χρώμα στα μαλλιά είναι μια από τις συχνότερες επιλογές των γυναικών που θέλουν να φωτίσουν λιγάκι παραπάνω το πρόσωπο τους και να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά τους.

Μπορεί μια τέτοια αλλαγή να σε κάνει να αλλάξεις τη μισή σου σχεδόν γκαρνταρόμπα;

Πριν πανικοβληθείς και σκεφτείς αρνητικά για το πως δείχνουν πια τα ρούχα επάνω σου, εμείς θα σου πούμε ότι βεβαίως κάποια από αυτά θα σε δείχνουν ελαφρώς πιο άτονη, αλλά υπάρχουν χρώματα που σου ταιριάζουν γάντι!

Παίρνουμε λοιπόν ως παράδειγμα το φλογερό ξανθό των σταρ του Χόλιγουντ και τις ενδυματολογικές τους επιλογές και δημιουργούμε για εσένα τον απόλυτο οδηγό, με ρούχα που θα σε κολακεύουν και δεν πρόκειται να τα αποχωριστείς.

  • Lady in red

Χρώμα του πάθους, της αγάπης και του έρωτα. Χρώμα που κάνει τις εμφανίσεις των σελέμπριτιζ μοναδικά εντυπωσιακές. Θα τολμούσες να φορέσεις ένα κατακόκκινο φόρεμα, σε συνδυασμό με κόκκινα χείλη και ίδιο παπούτσι;

 

 

 

 

  • Classic metallics

Είτε στην ασημένια είτε στην χρυσή τους εκδοχή, τα ρούχα τύπου metallics με την ιδιαίτερη λάμψη τους είναι το next big thing στη συλλογή σου. Μπορείς να τα συνδυάσεις ακόμα και με ένα λευκό ζευγάρι γόβες!

 

 

 

  • Κλασικό μαύρο

Το απόλυτο ρούχο που σε βγάζει έτσι κι αλλιώς ασπροπρόσωπη σε όλες τις περιστάσεις. Είναι διαχρονικό, κλασικό και κομψό, ενώ αποτελεί το τέλειο φόντο πάνω στο οποίο αναδεικνύεται η ομορφιά σου. Οι σταρ το ξέρουν καλά!

 

 

 

 

  • Nude Pinks

Τα ξανθά κορίτσια του Χόλιγουντ έχουν αγαπήσει αυτή την απόχρωση που τη βλέπουμε συχνά φορεμένη σε silk υφές, αλλά κάνουν τη διαφορά με έντονο μακιγιάζ με έμφαση στα χείλη και δημιουργούν statements με ένα πολυτελές αξεσουάρ.