Shutterstock/Vytautas Kielaitis
Shutterstock/Vytautas Kielaitis
06|12|2018 09:00
SHARE
AFFINITY MASTERCARD

Βρήκα τον τρόπο να αγοράζω πάντα με έκπτωση τα αγαπημένα μου ρούχα από τα ZARA


Αν υπάρχει μία ιερή στιγμή μέσα στην ημέρα, αυτή είναι όταν σερφάρω στο Online κατάστημα των ZARA για να δω τις τελευταίες fashion αφίξεις. 

To μεγάλο και λατρεμένο fashion brand στο οποίο ορκίζονται χιλιάδες influencers, ανανεώνει κάθε εβδομάδα τις συλλογές του κι αυτό μου επιτρέπει να φοράω πρώτη τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια. 

Παρακολουθώ τις τάσεις, αλλά επιμένω να κάνω συνδυασμούς που αναδεικνύουν την προσωπικότητά μου. Γι’ αυτό, επιλέγω ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια που μου επιτρέπουν να κάνω Mix & match σε office looks, σε casual ντύσιμο ή σε πιο βραδινές επιλογές, σε πολύ καλές τιμές.

Για πιο formal περιστάσεις επιλέγω τα Massimo Dutti, για ρούχα με πιο παιχνιδιάρικη διάθεση τα Bershka, τα Stradivarious και τα Pull & Bear και για Homewear τα Oysho

Πρόσφατα ωστόσο, ανακάλυψα τον μαγικό τρόπο με τον οποίο τα παραπάνω αγαπημένα μου brands της Inditex -σίγουρα και δικά σου αγαπημένα- μου επιστρέφουν πίσω χρήματα με τη μορφή affinity euros. 

Τι σημαίνει αυτό;

Είναι πολύ απλό. Θα κάνεις ό,τι έκανα κι εγώ μόλις έφτασε στα χέρια μου η κάρτα Affinity Mastercard

Όταν λοιπόν κάνεις μία αγορά -ξέρω ότι καίγεσαι γι’ αυτές τις μοδάτες egg yellow μπότες- και πας στο ταμείο να πληρώσεις, θα πάρεις πίσω 2,5% affinity euros, τα οποία θα μπορείς να εξαργυρώσεις σε επόμενη αγορά. Έτσι, καθετί που αγοράζεις, σου εξασφαλίζει χαμηλότερη τιμή σε αυτά που θα πάρεις στην επόμενη επίσκεψή σου. Ακόμη, μπορείς να μαζέψεις τα Affinity euros για να κάνεις αγορά αποκλειστικά με αυτά, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ. Πόσο cool;

Και αυτά δεν είναι τα καλύτερα νέα που θα ακούσεις σήμερα. Με την ίδια κάρτα έχω τη δυνατότητα να βάλω τρεις άτοκες δόσεις σε ψώνια άνω των 90 ευρώ που θα κάνω από τα ZARA, ή τα Massimo Dutti, ή τα Oysho…ή τα Pull & Bear, ή τα Stradivarius, ή ακόμη από τα ZARA HOME.

Ό,τι τύπος Inditex κι αν είσαι η Affinity Mastercard σε ανταμοίβει και με δόσεις. 

Είτε λοιπόν πας σε κάποιο κατάστημα, είτε κάνεις τα ψώνια σου Online (προσωπικά προτιμώ το πρώτο), η Affinity Mastercard δημιουργήθηκε για εσένα (κι εμένα) που είσαι φανατική της μόδας, αλλά και πρακτικό μυαλό.

Στο bucket list μου λοιπόν για τον Δεκέμβριο είναι: 

 

ZARA  Φούστα

Massimo Dutti blazer και παντελόνι

 

Oysho Σετ πυζάμα πουκάμισο και παντελόνι

Γιατί από Δεκέμβριο; Γιατί με την Χριστουγεννιάτικη προσφορά της Affinity Mastercard που ισχύει από 1 έως 21 Δεκεμβρίου κερδίζω διπλάσια Affinity euros, όταν ψωνίζω στα φυσικά καταστήματα της Inditex -η προσφορά δεν ισχύει για τα online καταστήματα. Αντί για 2,5%, παίρνω πίσω 5% και βγαίνω διπλά κερδισμένη. 

Για να μπορέσω να κάνω τα πιο ωραία δώρα στους αγαπημένους μου, και η Affinity Mastercard να κάνει το καλύτερο δώρο σε μένα

Oπότε, ως ένα αυθεντικό fashion girl, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις δική σου την πιο πολυπόθητη κάρτα που θα σε χρίσει την πιο στιλάτη. 

Και η μαγεία δεν τελειώνει εδώ. Με κάθε αγορά με την Affinity Mastercard, θα μπαίνουμε αυτόματα στην κλήρωση για μία από τις 50 δωροεπιταγές Ζara αξίας 100 Ευρώ. 

Τελικά υπάρχει Άγιος Βασίλης κορίτσια και φέτος θα φέρει σε όλες την κάρτα Affinity από την Alpha Bank.