ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Πώς η Μπλέικ Λάιβλι κατάφερε να είναι η πιο σικ έγκυος όλων των εποχών


Η ηθοποιός Μπλέικ Λάιβλι είναι η ίδια ένα fashion icon, καθώς οι άψογες και glam εμφανίσεις της μπροστά από τα φλας των φωτογράφων στις περισσότερες περιπτώσεις μας αφήνουν άφωνες.

Εμείς παρακολουθήσαμε την πιο σημαντική περίοδο της ζωής της, δηλαδή την εγκυμοσύνη της και παραδεχόμαστε πως ναι, πέρα από την ευτυχία είναι και μια δύσκολη περίοδος στιλιστικά αφού όπως όλες οι μέλλουσες μαμάδες έτσι κι εκείνη χρειάστηκε να προσαρμόσει την γκαρνταρόμπα της για να επιλέξει άνετα και ταυτόχρονα εντυπωσιακά ρούχα, χωρίς να χάσει και το προσωπικό της στιλ.

Ποιος είπε όμως, ότι το glamorous και η εγκυμοσύνη δεν πηγαίνουν...πακέτο;

Πριν σκεφτείς να ξοδέψεις όλα σου τα χρήματα, πάρε μερικές ιδέες από τις προτάσεις της σελέμπριτι!

  • Με φουσκωμένη την κοιλίτσα η ηθοποιός απολαμβάνει τη βόλτα της με total black λουκ, ενώ τολμάει να φορέσει και ψηλοτάκουνα μποτάκια. 

 

  • Μπλε νότες ή αλλιώς ένα κάζουαλ σικ outfit βασισμένο στο κλασικό τζην παντελόνι, σε συνδυασμό με παλτό σε παστέλ απόχρωση.

 

  • Lady in red, το εκθαμβωτικό κόκκινο φόρεμα μπορεί να γίνει ο σύμμαχος σου για τις επίσημες εμφανίσεις σου, ακόμα και στην περίοδο εγκυμοσύνης.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Simply chic

Εδώ η σταρ επέλεξε ένα κομψό σύνολο που προδίδει ελαφρώς πως είναι έγκυος. Η πινελιά στο συγκεκριμένο λουκ βρίσκεται στο κοντό ζακετάκι που αγκαλιάζει τους ώμους της αλλά και στις ιδιαίτερες, animal print γόβες της.  

 

  • Sexy in a dress

Είτε επρόκειτο για το κόκκινο χαλί είτε για χαλαρές εξόδους η Μπλέικ δεν αποχωρίστηκε ποτέ τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της, που δεν είναι άλλα από τα φορέματα. Αναδείκνυαν τα καλλίγραμμα πόδια της ακόμα και στην εγκυμοσύνη της και δεν δίσταζε να φορέσει εφαρμοστές γραμμές ή και μίνι.

 

 

L.A. face with an Oakland booty

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Blake Lively (@blakelively) στις Μάι 17, 2016, 5:04μμ PDT