Ap
Ap
VICTORIA BECKHAM

Τέρμα οι μαύρες γόβες -Η Βικτόρια Μπέκαμ έχει το κατάλληλο παπούτσι για τα φορέματα των γιορτών


H Βικτόρια Μπέκαμ πάντα κομψή και stylish, κάθε τόσο μας δίνει και μία νέα ιδέα στιλ.

Και ποιος μπορεί να ξεχάσει την chic εμφάνιση της στον βασιλικό γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, με ένα midnight blue, μακρυμάνικο φόρεμα και κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες.

Το style icon επανέλαβε το λουκ και απέδειξε ότι αυτή η στιλιστική φόρμουλα είναι ιδανική για επίσημες περιστάσεις και πάρτι.

Αυτή την φορά η Βικτόρια επέλεξε ένα παρόμοιο φόρεμα με εξίσου θηλυκή γραμμή που αγκαλιάζει το σώμα και αισθησιακά, αλλά διακριτικά cut outs.Το μίντι φόρεμα σε φλογερό κόκκινο είναι μια διαχρονικά κομψή και safe επιλογή και σε αυτές τις γιορτές.

Ωστόσο η Βικτόρια Μπέκαμ έχει μία διαφορετική προσέγγιση για το σωστό ζευγάρι παπούτσια.

Συνδύασε το δικό της LRD όχι με κλασικές μαύρες γόβες όπως θα κάναμε οι περισσότερες, αλλά με λιλά! Οι γόβες από την συλλογή της, με V κόψιμο και φτιαγμένες από σουέντ είχαν την πιο εντυπωσιακή απόχρωση της λεβάντας.

 

 

Η γραμμή αναδεικνύει τα πόδια και τα κάνει να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά, ενώ το χρώμα άλλα και ο συνδυασμός είναι τάση! Η ίδια η Βικτόρια το συμπεριέλαβε στις τελευταίες συλλογές της ως μία φρέσκια προσέγγιση στα αξεσουάρ.

Η σύγχρονη ματιά της στο σύνολο μας ενθουσίασε και θα την αντιγράψουμε στο ρεβεγιόν. Η Βικτόρια Μπέκαμ έδωσε στο φόρεμα του πάρτι ένα ανατρεπτικά κομψό twist που θα τραβήξει τα βλέμματα στα πόδια σας αυτά τα Χριστούγεννα.

Victoria Beckham