Ap
Ap
26|12|2018 09:36
SHARE
ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ

Οταν η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε Βικτόρια Μπέκαμ το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε παρά να είναι κομψό


Η Μέγκαν Μαρκλ καθώς και η Κέιτ Μίντλετον συνόδεψαν τους συζύγους τους, πρίγκιπα Γουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι, στην εκκλησία για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα.

Παρευρέθηκαν όλοι μαζί στο βασιλικό κτήμα του Σάντριγχαμ για τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία και φυσικά η κοινή τους εμφάνιση σχολιάστηκε έντονα, μετά από τις φήμες για ψυχρότητα μεταξύ τους.
Ωστόσο οι δύο Δούκισσες κατάφεραν και εντυπωσίασαν με την κομψή εμφάνιση τους.

Λατρέψαμε την εμφάνιση της εγκύου Μέγκαν, που αποτελεί πλέον παγκόσμιο είδωλο του στιλ και έχει κερδίσει τον θαυμασμό εκατομμυρίων γυναικών. Αυτή την φορά μας ενθουσίασε, όχι με το χρώμα ή τον συνδυασμό των κομματιών στο λουκ της, -αντίθετα η Μέγκαν ήταν πολύ απλή -, αλλά γιατί επέλεξε δημιουργία μίας άλλης αγαπημένης μας σχεδιάστριας και fashion icon της Βικτόρια Μπέκαμ.

Η Βικτόρια με τις τελευταίες της συλλογές έχει αποδείξει πως παίζει την κομψότητα στα δάχτυλα και η Μέγκαν την εμπιστεύτηκε για το λουκ της ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ap
Ap

Η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε μίντι φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μακρύ παλτό και ψηλοτάκουνες μπότες Victoria Beckham, όλα σε σκούρο μπλε -το αγαπημένο της.

Το λουκ ολοκλήρωσε με καπέλο και τσαντάκι στην ίδια bleu noir απόχρωση.  Οι  μπότες της είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και ταιριάζουν με όλα τα φορέματα και φούστες μας. 

Από δέρμα και με σταθερό και άνετο τακούνι, είναι ένα σχέδιο που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην νουλάπα της.

Το συνολικό αποτέλεσμα ένα σύνολο διαχρονικό, κομψό και αρκετά επίσημο, όπως επέβαλλε η περίσταση.

 Μας άρεσε η minimal chic εμφάνιση της και θα την αντιγράψουμε στα δικά μας γιορτινά outfit. Οσο για τις μπότες φοριούνται από το πρωί ωε το βράδυ και σχεδόν σε κάθε περίσταση.

Victoria Beckham