Gucci
Gucci
GUCCI CAMPAIGN

Η νέα καμπάνια του οίκου Gucci είναι γεμάτη από μικρά γουρουνάκια και υπάρχει λόγος για αυτό


Ο οίκος Gucci μόλις κυκλοφόρησε την νέα του καμπάνια για την τελευταία capsule συλλογή.

Όπως πάντα το ιταλικό luxury label, το οποίο μας έχει συνηθίσει σε ανατρεπτικά και πρωτότυπα shows και καμπάνιες, έτσι και τώρα έρχεται με ένα λανσάρισμα που κάνει αίσθηση.

Ούτε δράκοι, ούτε κομμένα κεφάλια. Στην νέα καμπάνια του οίκου πρωταγωνιστές δεν είναι ούτε καν τα μοντέλα, αλλά το πιο ιδιαίτερο cast. Μικρά γουρουνάκια.

Υπάρχει λόγος φυσικά που η καμπάνια του creative director Alessandro Michele είναι γεμάτη γουρούνια.

Η καμπάνια λανσάρεται λίγο πριν τις 5 Φεβρουαρίου, ημέρα εορτασμού την Νέας Χρονιάς στην Κίνα, χρονιά του γουρουνιού σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο.

Την καμπάνια φωτογράφισε ο Frank Lebon, και τα αξιολάτρευτα γουρουνάκια είναι οι σταρ που κλέβουν την παράσταση. Φωτογραφήθηκαν με στιλ Gucci σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, πότε να ποζάρουν ανάμεσα στα νέα αξεσουάρ και πότε να απολαμβάνουν το γεύμα τους.

Και η συλλογή όμως είναι στολισμένη με τα τρία μικρά γουρουνάκια της Disney. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει πορτοφόλια, σακίδια και πουκάμισα με χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων της Disney από το The Three Little Pigs του 1933.

Οχι μόνο τα κλασικά και signature αξεσουάρ του οίκου στολίζονται με τους χαρακτήρες της ιστορίας αλλά και νέα fun και μοντέρνα κομμάτια, με χαρούμενα χρώματα συστήνονται στους οπαδούς του Gucci.

Δείτε τις φωτογραφίες.