PINKO
PINKO
PINKO

Rock & Shine -H ανοιξιάτικη συλλογή της PINKO με πρωταγωνίστρια την Martha Hunt


Το αυθεντικό στιλ είναι έμφυτο στοιχείο του DNA του brand που συνεχίζει την επανάσταση στη νέα συλλογή Spring/Summer 2019, επαναπροσδιορίζοντας τα standards της σύγχρονης θηλυκότητας.

Η αναζήτηση στις ρίζες και την προέλευση συνεχίζεται, φέρνοντας στο φως το στυλ που είναι πάντα καινούργιο και αναφέρεται σε μια προσωπικότητα που χαρακτηρίζεται από αυθόρμητο αισθησιασμό, υποκινούμενο από την ultra-glamour αισθητική.

Είναι αποφασιστική και περίεργη, πιστεύει στην καλοσύνη και θεωρεί ότι ο μόνος τρόπος για να αναδείξει αυτό που φοράει είναι τα outfits που αποπνέουν ανεπιτήδευτη ευκολία και αυτοπεποίθηση. Η Martha Hunt είναι η τέλεια προσωποποίηση της γυναίκας PINKO για την καμπάνια Spring/Summer 2019: ένας υπαινιγμός της ‘80s φιλοσοφίας του glam-rock ειδώλου Jerry Hall.

Η προσωπικότητα της Martha συνδέεται φυσικά με τη νέα συλλογή του brand: θηλυκότητα, αισθησιασμός, απρόσμενο και αυτοπεποίθηση με μια ματιά στο μέλλον. Η Spring/Summer 2019 collection παρουσιάζει ένα εκλεκτικό, σοφιστικέ στιλ, με κομμάτια ευκολοφόρετα και iconic pieces για τη γυναίκα που χαρακτηρίζεται από την αυθόρμητη και πηγαία κομψότητα.

All that glitters ain’t gold. But, certainly, all that glitters and shines is always PINKO. Martha Hunt

 

PINKO
PINKO

Η γυναίκα PINKO επιλέγοντας φορέματα της νέας συλλογής, αποκαλύπτει τον θηλυκό της εαυτό, τονίζοντας τη rock & roll ψυχοσύνθεσή της. Μια disco ατμόσφαιρα όπου οι νυχτερινές αποχρώσεις συναντούν ελαστικά εφέ, λαμπερές λεπτομέρειες και ελκυστικό αισθησιασμό. Τα φορέματα με ενσωματωμένο choker και παγιέτες αποτελούν απαραίτητο στοιχείο του DNA της ΡΙΝΚΟ και γίνονται ακόμα πιο ξεχωριστά μέσω των τρισδιάστατων και εκθαμβωτικών στοιχείων που φωτίζουν όλο το outfit.

Η νέα PINKO συλλογή μας ταξιδεύει από τα glitter effects και τα lamé στοιχεία, σε ένα νέο τροπικό, εξωτικό mood που χαρακτηρίζεται από το snake print που τραβάει την προσοχή

και συνδυάζεται με δαντέλα και military επιρροές. Τα PINKO Shoes To Rock αποκτούν και αυτά νέα υφή, με νέες neon αποχρώσεις και snake print λεπτομέρειες.

Η εμβληματική LOVE BAG, το iconic piece της PINKO, διακοσμείται και πάλι με καρφίτσες, ετικέτες, διαφάνειες και παγιέτες, αλλά και με glossy λεπτομέρειες του Cover in Love, τα οποία της προσδίδουν ένα σύγχρονο άγγιγμα.

PINKO
PINKO
PINKO
PINKO
PINKO
PINKO
PINKO
PINKO
PINKO
PINKO
PINKO
PINKO
PINKO
PINKO