AP
AP
21|01|2019 16:41
SHARE
ROLEX HELLAS

Η Rolex Hellas συγχαίρει τον Brand Ambassador της, Στέφανο Τσιτσιπά, για την επιτυχία του


Η Rolex Hellas συγχαίρει τον Στέφανο Τσιτσιπά για την κορυφαία διάκρισή του στο τουρνουά Australian Open, χαρίζοντας στο Πανελλήνιο στιγμές εθνικής υπερηφάνειας. 

Ο νέος Έλληνας αθλητής με τις επιδόσεις του, το ήθος και την αποφασιστικότητά του, έχει φέρει στο προσκήνιο το ελληνικό τένις, προάγοντάς το σε παγκόσμιο.

Στο πρόσωπο του Στέφανου Τσιτσιπά -που πρόσφατα εντάχθηκε στην οικογένεια των διεθνών πρεσβευτών της- η ROLEX αναγνωρίζει την υπεροχή, την συνεχή επιδίωξη της τελειότητας, την απόλυτη ακρίβεια.

Αξίες που εκφράζουν την ίδια την φιλοσοφία της.

Η Rolex και το τένις

Η συνεργασία της Rolex με το τένις ξεκίνησε το 1978, όταν έγινε ο Επίσημος Χρονομέτρης του Πρωταθλήματος Wimbledon, του πρώτου τουρνουά τένις σε γρασίδι που χαρακτηρίζεται σήμερα ως το πρωτάθλημα τένις με το υψηλότερο κύρος. Στην πορεία ακολούθησαν και άλλες κορυφαίες συνεργασίες, με τη Rolex να αποτελεί  τον  Χορηγό Τίτλου “Title Sponsor” ή τον Επίσημο Χρονομέτρη “Official Time keeper” σε πολλά  κορυφαία τουρνουά τένις όπως το Australian Open, το Rolex Monte-Carlo Masters, το Rolex Paris Masters και πρόσφατα, το Αμερικάνικο τουρνουά US Open, που σηματοδότησε ένα νέο κεφάλαιο και ισχυροποίησε περαιτέρω τους δεσμούς της ROLEX με το τένις. 

Kορυφαίοι εκπρόσωποι του αθλήματος είναι Πρεσβευτές της Rolex. Ανάμεσά τους ονόματα όπως η Angelique Kerber, Caroline Wozniacki, η Garbine Muguruza, ο Juan Martin del Porto και ο Dominic Thiem και βεβαία ο Ελβετός Roger Federer οποίος αποτελεί ηγετική μορφή του παγκόσμιου τένις, με επιδόσεις που τον έχουν φέρει σχεδόν στη σφαίρα του θρύλου.