Bow-pack: To νέο backpack είναι διαφορετικό από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα και έρχεται από τον οίκο Givenchy | 0 bovary.gr
Bow-pack: To νέο backpack είναι διαφορετικό από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα και έρχεται από τον οίκο Givenchy | 0 bovary.gr
GIVENCHY SS 2019

Bow-pack: To νέο backpack είναι διαφορετικό από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα και έρχεται από τον οίκο Givenchy


Αυτές τις ημέρες είναι σε εξέλιξη η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι.

Αυτό σημαίνει πως είναι μία από τις πιο ωραίες στιγμές για την μόδα και στο στιλ του δρόμου.

Κάθε σεζόν υπάρχουν ορισμένα κομμάτια που ξεχωρίζουν πάνω στο runway με την φαντασία και την πρωτοτυπία τους. Σίγουρα ένα από αυτά στην τρέχουσα fashion week είναι το σακίδιο του οίκου Givenchy. Δεν πρόκειται φυσικά για ένα συνηθισμένο backpack για casual εμφανίσεις, αλλά για ένα oversized κομμάτι με μορφή φιόγκου που ξεπερνά το άνοιγμα των ώμων. Τα μοντέλα το φόρεσαν και περπάτησαν στην πασαρέλα με ρούχα και αξεσουάρ σε λευκό και μαύρο.

Από μπροστά το ιδιαίτερο αξεσουάρ έμοιαζε με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά φτερά, με μίνιμαλ διάθεση αλλά και μια girly υπόνοια.

Δεν ξέρουμε αν οι fashionista θα υιοθετήσουν τον υπερμεγέθη φιόγκο στα street style σύνολα τους και να θα καταφέρει να γίνει η νέα It bag, ωστόσο είναι ίσως ο καλύτερος και πιθανόν ο μοναδικός τρόπος να δούμε το backpack στο κόκκινο χαλί.